Ads 468x60px


------------------------------------------ Ροή δημοσιεύσεων

10/1/17

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Το ιστολόγιο http://ellinikakanalialive.blogspot.com είναι μία λίστα ελληνικών τηλεοπτικών καναλιών και ΔΕΝ μεταδίδει κανένα πρόγραμμα τηλεοπτικού σταθμού, πλην αυτών που το επιτρέπουν μέσω κώδικα (embet).

Η δημοσιοποίηση των διευθύνσεων μέσω της λίστας του, απλά διευκολύνει τους επισκέπτες, ώστε να επιλέξουν το κανάλι που τους ενδιαφέρει και να μεταφερθούν σε αυτό.

ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των τηλεοπτικών σταθμών που εμφανίζονται στην λίστα του. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στα τηλεοπτικά κανάλια και μόνο σε αυτά, όπως και η όποια ευθύνη.

Οι ταινίες που αναδημοσιοποιούνται από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, δεν είναι υπό την κατοχή αυτών, αλλά έχουν δημοσιευθεί ήδη στο youtube ή στο dailymotion τα οποία επιτρέπουν την αναδημοσίευση μέσω κώδικα και συνεπώς, δεν τίθεται θέμα υποκλοπής πνευματικών δικαιωμάτων από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ και άρα την όποια ευθύνη έχουν οι πάροχοι αυτοί (youtube ή dailymotion) και εκεί θα πρέπει να απευθυνθούν οι όποιοι θεωρούν ότι θίγονται.

Οι αθλητικοί αγώνες που προωθούν τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, δεν αποτελούν υποκλοπή προϊόντος, αλλά ενημέρωση των επισκεπτών μας, μιας και αυτοί μεταδίδονται από διάφορες άλλες ιστοσελίδες που καμία σχέση δεν έχουν με τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, οι οποίες σελίδες, έχουν και την συνολική ευθύνη σε περίπτωση υποκλοπής και όποιοι θεωρούν ότι θίγονται θα πρέπει να απευθυνθούν σε αυτές.

Για επικοινωνία, στείλτε μας μήνυμα στην φόρμα που θα δείτε στο τέλος της αριστερής στήλης

Διαφημιστείτε οικονομικά στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ !

Επιλέξετε χώρο και στείλτε μας το banner σας να το τοποθετήσουμε για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε.

Αν δεν έχετε banner, δημιουργούμε εμείς ένα δωρεάν, που θα μπορείτε να το έχετε και για περαιτέρω χρήση !

Μπορούμε επίσης, να αναλάβουμε την διαφήμιση σας στο Facebook

http://ellinikakanalialive.blogspot.com