Ads 468x60px


------------------------------------------ Ροή δημοσιεύσεων

11/1/20

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακής 12-1-2020

Δείτε τις προβλέψεις

Κοινοποιήστε το στα social media
Κριός♈
Γενικά
Τέρμα το διάλειμμα τα κεφάλια μέσα αγαπημένε μου Κριέ, δουλεύεις σκληρά για να μπορέσεις να κρατήσεις τις ισορροπίες στη ζωή σου, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά και στα οικογενειακά, όπου είναι και οι τομείς που θα απασχολήσουν το ενδιαφέρον σου λόγω Σεληνιακής Έκλειψης στον Καρκίνο. Τερματικές αποφάσεις, λόγια σκληρά και ειδήσεις που θα δυσαρεστήσουν είναι μέσα στο πρόγραμμα, αφού και ο Ερμής από τον Αιγόκερω σχηματίζει σύνοδο με Κρόνο και Πλούτωνα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Βγες με φίλους, διασκέδασε και αποφορτίσουν από την βαριά ατμόσφαιρα.Αυτό μπορεί να τονώσει την σχέση σου ή αν είσαι χωρίς ταίρι θα σε βοηθήσει να ξανανιώσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Παίρνεις καθοριστικές αποφάσεις για την πορεία των επαγγελματικών σου και έστω και αν αυτό είναι κάτι που σε ζορίζει είναι για το καλό σου! Στα οικονομικά σου είσαι σε μεταβατικό στάδιο.

Ταύρος♉
Γενικά
Η μέρα φίλε Ταύρε σε βάζει σε σκέψεις δυσάρεστες, ίσως όμως και εσύ από την πλευρά σου τα βλέπεις κάπως απαισιόδοξα αυτές τις μέρες γιατί έχουμε την Έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο. Απόφυγε την προσκόλληση σου σε σκέψεις του παρελθόντος που μπορούν πράγματι να σε καταβάλουν αυτές τις μέρες. Η σύνοδος Ερμή – Κρόνου – Πλούτωνα, φέρνει κάποια δυσάρεστα έγγραφα, νέα ή συναντήσεις, εκεί θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις. Επαγγελματικά δεν σε φοβάμαι γιατί είσαι δημιουργικός, στα οικονομικά όμως μου ζορίζεσαι αυτές τις μέρες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σκληρά λόγια θα ανταλλάξεις αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου γιατί την χρονιά την ξεκινάς αποφασιστικά , χωρίς πλέον εκπτώσεις στα θέλω σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σταθεροποίηση αποφάσεων και σχεδίων στα επαγγελματικά. Στα οικονομικά είσαι σε μία ευάλωτη περίοδο.

Δίδυμοι♊
Γενικά
Το ενδιαφέρον σου στρέφεται στον τομέα των οικονομικών σου αγαπητέ μου Δίδυμε, ενώ μπορώ να πω ότι μπαίνεις σε μία διαδικασία επαναξιολόγησης, τόσο συναισθηματικής όσο και υλικής. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Καρκίνο σε κάνει να αισθάνεσαι ανεπάρκεια από τα δεδομένα που υπάρχουν γύρω σου. Κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις για κλείσιμο υποθέσεων οικονομικών ή υποχρεώσεων σε ζορίζουν με την σύνοδο Ερμή – Κρόνου – Πλούτωνα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Νιώθεις συναισθηματική ανασφάλεια και θα την εκδηλώσεις με νεύρα γιατί ο Άρης κινείται στον Τοξότη στον τομέα των σταθερών σου σχέσεων. Προσπάθησε να αποφύγεις την κόντρα με το ταίρι σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το άγχος για τα οικονομικά σε κάνει να είσαι αρκετά νευρικός και όχι επικεντρωμένος στα επαγγελματικά. Προσοχή στις αντιθέσεις με τους συνεργάτες σου!


Καρκίνος♋
Γενικά
Σημαντική είναι η αυτή η περίοδος για το ζώδιο σου αγαπητέ μου Καρκίνε, αφού με την Πανσέληνο – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο σου, αλλά και την μεγαλειώδη σύνοδο Κρόνου Πλούτωνα. Οι υποθέσεις γύρω σου μυρίζουν μπαρούτι, ήδη αντιλαμβάνεσαι ότι είσαι στο μεταίχμιο σημαντικών αλλαγών ζωής. Νιώθεις όμως ότι ο κύκλος κάποιων σχέσεων και συνεργασιών έχει κλείσει και αυτό είναι κάτι που σε καταβάλει ψυχολογικά και σε κάνει να κλείνεσαι στον εαυτό σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Βρίσκεσαι στην περίοδο σημαντικών αποφάσεων για την πορεία των αισθηματικών σου, θα πρέπει να αφήσεις στην άκρη τους συναισθηματισμούς και να διακρίνεις τι αξίζεις να έχεις στο πλευρό σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Με τον Άρη από τον Τοξότη οι δουλειές σου είναι πολλές και το πρόγραμμά σου εξαιρετικά φορτωμένο και δεν προλαβαίνεις να τα ολοκληρώσεις όλα. Στα οικονομικά σου έχεις αστάθειες.

Λέων♌
Γενικά
Σήμερα φίλε Λέοντα θέλεις την ησυχία σου, κλείνεσαι στο καβούκι σου και προσπαθείς να κατευνάσεις την ένταση ή και την απογοήτευση που βιώνεις. Η Έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο φέρνει κάποια νέα, δυσάρεστες ειδήσεις και αποκαλύψεις που αφορούν την εργασία. Πιθανότατα όμως ένα οικείο σου πρόσωπο θα έχει ανάγκη την στήριξη και την φροντίδα σου! Βρίσκεσαι σε ένα σημείο καμπής, σημαντικών αποφάσεων για την πορεία σου, την εργασία σου αλλά και την καθημερινότητά σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή είναι σε ένα πολύ καλό στάδιο γιατί έχουμε την Αφροδίτη από τον Υδροχόο να ενισχύει την συντροφικότητα και τον Άρη από τον Τοξότη να σε θέτει σε ερωτική εγρήγορση.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πιέσεις επαγγελματικές και πολλά βάρη ευθυνών επωμίζεσαι φίλε μου Λέοντα, όμως θα τα καταφέρεις. Στα οικονομικά σου, θα κάνεις μία πολύ καλύτερη διαχείριση.

Παρθένος♍
Γενικά
Μέσα σε μία τόσο σκληρή και δύσκολη εβδομάδα για όλους, εσύ φαίνεται να είσαι ο απόλυτα κερδισμένος φίλε μου Παρθένε. Η Έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο έφερε προσωρινά κάποιες απογοητεύσεις που αφορούν φιλίες, ομάδες, συλλόγους. Μπορεί να σε πιάσουν και οι υπερβολές σου γιατί κάποιες προσδοκίες σου δεν έχουν τον ρυθμό που εσύ θα θελες... Ωστόσο η σημερινή μέρα σε βοηθά πιο ώριμα να κατασταλάξεις στα βαθύτερα θέλω σου τα οποία εντέλει και θα δεις να ικανοποιούνται!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στόχοι, προσδοκίες και όνειρα για την αισθηματική σου ζωή εκπληρώνονται, άσχετα αν αυτό το διάστημα δεν μπορείς να διακρίνεις ξεκάθαρα την απόλυτη εύνοιά σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα οικονομικά σου βρίσκεις δημιουργικές λύσεις που θα τονώσουν το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου! Στα επαγγελματικά σου η εποχή είναι αγωνιστική με αρκετό στρες.

Ζυγός♎
Γενικά
Διανύουμε μία δύσκολη περίοδο φίλε μου Ζυγέ. Αυτό το διάστημα όμως σε απασχολεί όμως πολύ και η πορεία στόχων και προοπτικών που έχεις για την πορεία σου! Κάποιες δυσάρεστες συζητήσεις στο σπίτι και στην οικογένεια σου βαραίνουν το κλίμα σήμερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας μπορεί να γίνει το καταφύγιο για τα δύσκολα που περνάς. Μία ευχάριστη πρόκληση σε βγάζει από τα συνηθισμένα... ακολούθησέ την και δεν θα χάσεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κυριαρχεί ο επαγγελματικός αναβρασμός και οι πιέσεις και το γεγονός αυτό σε φθείρει σημαντικά. Στα οικονομικά σου υπάρχουν κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις ή και λογαριασμοί που σε πιέζουν!


Σκορπιός♏
Γενικά
Φιλοσοφείς με έναν διαφορετικό τρόπο τη ζωή, συνειδητοποιείς τι πρέπει να αφήσεις πίσω σου και τι πρέπει να κοιτάξεις μπροστά ... Βάζεις νέους στόχους, κοιτάζεις μπροστά προς νέες προοπτικές που διαμορφώνονται τώρα γύρω σου. Παίρνεις σκληρές, απόλυτες αλλά μεταμορφωτικές αποφάσεις για την πορεία και το μέλλον σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για πρωτοβουλίες για την εξέλιξη μίας σχέσης. Προσπάθησε να μην εκφράζεις απόλυτα και πεισματικά τα θέλω σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Νέες προοπτικές ανοίγονται στα επαγγελματικά σου οι οποίες μπορεί να σε τρομάζουν, να σε αγχώνουν όμως θα πάνε καλά. Στα οικονομικά σου υπάρχουν αρκετά έξοδα αυτή την περίοδο.

Τοξότης♐
Γενικά
Έννοιες ιδιαίτερα με τα οικονομικά και τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει κυριαρχούν σήμερα. Αισθάνεσαι ότι υπάρχει ένας ασφυκτικός κλοιός που δεν σου επιτρέπει να νιώσεις ασφάλεια, σταθερότητα, σιγουριά και ισορροπία. Εντέλει όμως θα πάρεις κάποιες σταθερές αποφάσεις που θα μπορέσουν να σε βγάλουν από το αδιέξοδο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα φλερτ δεν λείπει από την ζωή σου ενώ η επικοινωνία σου με το ταίρι σου βελτιώνεται σημαντικά. Προσπάθησε να παροτρύνεις το άτομο που σε ενδιαφέρει για νέα πράγματα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το άγχος για τα οικονομικά σου στερεί αυτό το διάστημα τις σημαντικές κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα. Αξιοποίησε τις δυνατότητές σου και μην μένεις στην αδράνεια!

Αιγόκερως♑
Γενικά
Βρίσκεσαι στο σημείο καμπής σπουδαίων αλλαγών στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Αποκαλύψεις, δυναμικές αποφάσεις, αλλά και δυναμικά γεγονότα σε κάνουν να βρίσκεσαι αυτό το διάστημα στον κυκλώνα σημαντικών εξελίξεων.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβληματίζεσαι για την εξέλιξη των αισθηματικών σου και ίσως αναγκαστείς να σκληρύνεις και να εφαρμόσεις αποφάσεις που μέχρι τώρα καθυστερούσες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα οικονομικά σου έχεις ανάπτυξη και πρόοδο. Η εξέλιξη μίας επαγγελματικής συνεργασίας σε προβληματίζει έντονα.

Υδροχόος♒
Γενικά
Καλείσαι να οριοθετήσεις τις καταστάσεις, να κλείσεις εκκρεμότητες, να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία σου! Σύμμαχοί σου η Αφροδίτη από το ζώδιο σου που σε βοηθά να βρίσκεις διέξοδο χαράς αλλά και ο Άρης από τον Τοξότη που σε δικτυώνει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο σου χαρίζοντας τόλμη, γοητεία, ερωτισμό. Οι νέες προτάσεις δεν θα λείψουν αφού και ο Άρης από τον Τοξότη «σιγοντάρει» την δράση και τις εξελίξεις μέσα από επικοινωνίες που θα δεχθείς.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αισθάνεσαι ένα μεγάλο βάρος για την πορεία των επαγγελματικών σου και νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε σταυροδρόμι αποφάσεων. Στα οικονομικά σου για την ώρα υπάρχει στασιμότητα.

Ιχθύες♓
Γενικά
Σήμερα ξυπνά μέσα σου ο ερωτισμός και η δίψα σου για νέες ερωτικές περιπέτειες...Δεν λείπουν όμως και οι κρυφοί παρασκηνιακοί έρωτες. Στην κοινωνική σου ζωή συμβαίνουν ανακατατάξεις ή και αποκαλύψεις. Στα επαγγελματικά είσαι σε εγρήγορση....
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένας έρωτας αναγεννιέται μέσα από τις στάχτες του και έστω και αν αισθάνεσαι ανασφάλεια, οι μέρες αυτές μπορούν να σου χαρίσουν αυτό που πραγματικά ζητάς.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Νέες επαγγελματικές δραστηριότητες σε θέτουν σε εγρήγορση και σε γεμίζουν με δυναμισμό. Τα οικονομικά σου ούτε κλαίνε – αλλά ούτε και γελάνε... Προσοχή λίγο παραπάνω στην διαχείρισή τους!
oroskopos.gr


Δείτε online όλα τα Ελληνικά κανάλια πατώντας την εικόνα