Ads 468x60px


------------------------------------------ Ροή δημοσιεύσεων

21/10/20

HACHIKO: Δείτε την εξαιρετική ταινία με Ελληνικούς υπότιτλους

Αδύνατον να μην συγκινηθεί ο θεατής


Φαινομενικά το Hachiko: a dog’s story μπορεί να είναι μια ταινία μια από τα ίδια βασισμένη σε μια αληθινή ιστορία, αλλά βλέποντας την ο θεατής είναι αδύνατον να μην συγκινηθεί.

Καταφέρνει με πρωταγωνιστή ένα αξιολάτρευτο τετράποδο, το οποίο είναι λες και παίρνει ανθρώπινες εκφράσεις, να βγάλει όλα τα συναισθήματα που μπορεί να βγάλει μια τέτοια ταινία αλλά κυρίως να κάνει τον θεατή να βουρκώσει, χωρίς να καταφεύγει (όσο γίνεται φυσικά) σε υπερβολές.

O σκηνοθέτης Lasse Hallström, του καλού Chocolat και των πιο ακαδημαϊκών Dear John και Cassanova, κάνει καλή δουλειά με την κάμερα (ωραία και τα πλάνα που δείχνουν και την οπτική του σκύλου), προσαρμόζοντας την ταινία στο κοντινό παρελθόν (ενώ η αληθινή ιστορία είχε διαδραματιστεί τις δεκαετίες του 1920 και του 1930), ο Ρίτσαρντ Γκιρ είναι ικανοποιητικός στον βασικό ρόλο, αλλά κακά τα ψέματα, όπως είναι λογικό ο Hachiko με χαρακτηριστική ευκολία κλέβει την παράσταση.

Είναι αδύνατον πάντως να μην συγκινηθεί ο θεατής που θα την δει και είναι από τις ταινίες που αξίζει κάποιος να παρακολουθήσει.

Δείτε την ταινία που δημοσίευσε το youtube




Δείτε online όλα τα Ελληνικά κανάλια πατώντας την εικόνα