Ads 468x60px


------------------------------------------ Ροή δημοσιεύσεων

18/1/20

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ: Όσο δεν βγαίνουν, δεν πληρώνονται...

Αργούμε χαρακτηριστικά...

Κοινοποιήστε το στα social media


 «Σιγή ιχθύος» επικρατεί αναφορικά με την τηλεοπτική επιστροφή των δύο εκπομπών του Αντώνη Κανάκη «Ράδιο – Αρβύλα» και «Βινύλιο». Το πρώτο μισό της σεζόν ο παρουσιαστής ήταν απών, διαρροές έκαναν λόγο για επιστροφή του μέσα στον Γενάρη ούτε όμως αυτό το σενάριο φαίνεται να επιβεβαιώνεται. Πληροφορίες του ethnos.gr αναφέρουν πως αν και έχουν υπάρξει επαφές ανάμεσα στον γνωστό παρουσιαστή και στον ΣΚΑΪ δεν έχει βγει «λευκός καπνός» όσον αφορά στην τηλεοπτική του επιστροφή.


Και τα «αγκάθια» φαίνεται πως είναι δύο: Οι ώρες προβολής των δύο εκπομπών (οι ημέρες είναι δεδομένες Δευτέρα και Τρίτη) καθώς και το lead in που θα παραλαμβάνουν δηλαδή τα προγράμματα που θα προηγούνται των «Αρβύλα» και του «Βινύλιου». Υπήρξε μια συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών αρκετές εβδομάδες νωρίτερα για να ξεκινούν οι δύο εκπομπές μετά το τέλος των «8 λέξεων» πράγμα που φυσικά θα σήμαινε πως θα έπαιζαν απέναντι από το μεγάλο τηλεοπτικό hit της φετινής σεζόν που δεν είναι άλλο από τις «Αγριες Μέλισσες». Η συζήτηση αυτή δεν κατέληξε κάπου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Αντώνης Κανάκης στα τέλη του 2018 με τον ΣΚΑΪ η συμφωνία είναι μεταξύ της εταιρίας παραγωγής του παρουσιαστή, της Tony Productions και του σταθμού και υπάρχει όρος όταν δεν βγαίνουν στον «αέρα» εκπομπές να μην πληρώνεται ο ίδιος και η ομάδα του.
ethnos.gr


Δείτε online όλα τα Ελληνικά κανάλια πατώντας την εικόνα