Ads 468x60px


------------------------------------------ Ροή δημοσιεύσεων

23/2/20

Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων από τις 24/2 έως 1/3 2020

Δείτε τις προβλέψεις σας



Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από τις 24 έως 1 Μαρτίου


Δείτε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο Εσμεράλδα Δόση


Κριός
Θα είναι μία εβδομάδα για εσάς που θα έχετε την ανάγκη να απομονωθείτε, να σκεφτείτε, μην απογοητευτείτε, να εμπιστευτείτε τις δυνάμεις σας, τις ιδέες, την διαίσθηση σας, αποφύγετε να μπλέκετε σε παρασκήνιο, μην κρίνετε τους άλλους, και μην ακούτε λόγια που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Κοιτάξτε τώρα τη ζωή σας, τι είναι αυτό που σας αφήνει πίσω, σας καθυστερεί, μην κάνετε κύκλους, κλείστε υποθέσεις, σχέσεις που δεν σας κάνουν να νιώθετε καλά, δεν βοηθάνε στην εξέλιξη σας, ακούτε την  καρδιά σας, τα συναισθήματά σας. Να είστε προσεκτικοί και να αποφύγετε μπερδέματα, παρεξηγήσεις, σύγχυση στη σκέψη, τον έλεγχο, την ανασφάλεια και την κτητικότητα σε σχέσεις αλλά και στον επαγγελματικό χώρο.
Ταύρος
Για  εσάς θα είναι μία εβδομάδα που χρειάζετε να δώσετε προσοχή στις φιλικές και συλλογικές σχέσεις, πιθανόν να υπάρχουν μπερδέματα, παρεξηγήσεις, αποφύγετε να μπλέκετε τα οικονομικά με φίλους. Δεν είναι καλή περίοδος  να κάνετε νέες γνωριμίες και καινούργια ξεκινήματα. Από τις 25 Φεβρουαρίου μην αφήνετε την ανασφάλεια, τις φοβίες, την κτητικότητα και ίσως κάτι κρυφό που πιθανόν να έχετε, να χαλάσουν τη σχέση σας με το αγαπημένο σας πρόσωπο ή με κάποιο συνάδελφο.

Δίδυμοι
Εσείς θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις συζητήσεις, συναντήσεις στον επαγγελματικό χώρο, μπορεί να υπάρχουν μπερδέματα, παρεξηγήσεις που ίσως σας φέρουν σε σύγκρουση, μη δίνετε βάση στις ειδήσεις και τα σχόλια που ακούτε,  πιθανόν να μην έχουν βάση πραγματικότητας. Ίσως ένα οικονομικό θέμα που σχετίζεται με κάποιον φίλο σας ή με κάποια ομάδα να σας απογοητεύσει. Να είστε προσεκτικοί να μην αφήνετε τις ανασφάλειες, καχυποψίες, τη ζήλια και τη κτητικότητα να χαλάσουν μία σχέση.
Καρκίνος
Εσείς να είστε  προσεκτικοί στην αρχή της εβδομάδας για θέματα που σχετίζονται με το γράψιμο, σπουδές, νομικά θέματα, με ταξίδια γιατί πιθανόν να υπάρχουν παρεξηγήσεις ή μπερδέματα, καθυστερήσεις, παρανοήσεις, να είστε ξεκάθαροι σε αυτό που θα πείτε  και αυτά που θέλετε να συζητήσετε. Αν πρόκειται να ταξιδέψετε, ελέγξετε καλά τα εισιτήρια, τα έγγραφά σας την ώρα του ταξιδιού. Επίσης αποφύγετε την ανταγωνιστικότητα, την επιθετικότητα, την ανασφάλεια, την καχυποψία  στις σχέσεις, τις συνεργασίες και στον επαγγελματικό χώρο που πιθανόν να φέρουν απρόβλεπτα αποτελέσματα.
Λέων
Για εσάς θα είναι μία εβδομάδα που ίσως έρχονται στην επιφάνεια οικονομικά θέματα από το παρελθόν που σχετίζονται με το σύντροφό σας, με τράπεζες, ασφάλειες, κληρονομιές και χρειάζεται να τα τακτοποιήσετε, να είστε προσεκτικοί στις ρυθμίσεις,  συζητήσεις γιατί πιθανόν να υπάρχουν μπερδέματα ή παρεξηγήσεις. Μην κάνετε επενδύσεις και οικονομικά  ανοίγματα  αυτό το διάστημα. Θα έχετε πολλές υποχρεώσεις, πολύ φόρτο εργασίας αυτό το διάστημα, να προσέχετε την υγεία σας, να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε. Να αποφύγετε τον ανταγωνισμό, τις ανασφάλειες,  καχυποψίες στις σχέσεις, με τα αγαπημένα πρόσωπα, με συναδέλφους, αλλά και να αποφύγετε μπλεξίματα με το νόμο.
Παρθένος
Εσείς αυτή την εβδομάδα έχετε εκκρεμότητες από το παρελθόν, να συζητήσετε στη σχέση σας αλλά και στις συνεργασίες. Να προσπαθήσετε να είστε σαφείς σε αυτά που θέλετε να πείτε και να συζητήσετε για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, μπερδέματα που μπορεί να φέρουν μια σχέση ή μια συνεργασία σε απρόβλεπτη κατάσταση. Σε νέες γνωριμίες και προτάσεις ή και νέα ξεκινήματα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί ή να αποφύγετε  να κάνετε βιαστικά βήματα. Να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας με τα παιδιά μην τα καταπιέζετε, να  μην είστε καχύποπτοι, ανασφαλής ή να ζηλεύετε τη σχέση σας, το αγαπημένο σας πρόσωπο, μην μπλέκετε σε παρασκηνιακές σχέσεις και μην κάνετε οικονομικές επενδύσεις. Είναι ένα διάστημα που πρέπει να αναρωτιέστε, να δείτε μέσα στην ψυχή σας αν η σχέση που έχετε ή η συνεργασία σας εκφράζει, σας κάνει χαρούμενους για να πάρετε  τον επόμενο μήνα αποφάσεις.
Ζυγός
Για εσάς οι μέρες συνιστώνται για  να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που υπάρχουν στη καθημερινότητα, στο χώρο της εργασίας ή της υγείας,  αποφύγετε να κάνετε εξετάσεις,  αν δεν είναι πολύ επείγον, γιατί μπορεί να βγούνε λανθασμένα αποτελέσματα. Να είστε προσεκτικοί στις συζητήσεις με άτομα στο χώρο της εργασίας γιατί πιθανόν να υπάρχουν μπερδέματα, παρεξηγήσεις. Προσέχετε  και την ένταση με άτομα της οικογένειάς. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου που έχετε πολλές ευθύνες για τα άτομα της οικογένειάς, ίσως και οικονομικές δυσκολίες, να προσέχετε γιατί μπορεί να έρχεστε σε σύγκρουση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και με συνεργάτες, αποφύγετε τη ζήλια, την ανασφάλεια και την κτητικότητα.
Σκορπιός
Για εσάς, είναι μέρες για να επανεξετάστε τα δημιουργικά σας σχέδια, τη σχέση σας με το αγαπημένο σας πρόσωπο, με τα παιδιά. Στις συζητήσεις μαζί τους να είστε προσεκτικοί για να μην υπάρχουν μπερδέματα και παρεξηγήσεις. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου αποφύγετε την ένταση με αδέλφια και αγαπημένα πρόσωπα,  μην είστε αυστηροί μαζί τους, να προσέχετε στην οδήγηση, τον ανταγωνισμό στο χώρο της εργασίας, την κτητικότητα και την ανασφάλεια, τη ζίλια στη σχέση. Πιθανόν να έρθει στη ζωή σας ένα άτομο από το παρελθόν για να σας κάνει να καταλάβετε και να συνειδητοποιήσετε αν τον χρειάζεστε στη ζωή σας ή όχι  και να κλείσει ένας κύκλος για εσάς.  Εάν δημιουργήσετε μία νέα σχέση αυτό το διάστημα πρέπει να είστε προσεκτικοί.
Τοξότης

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου έχετε οικονομικές εκκρεμότητες να τακτοποιήσετε, οικονομική βοήθεια από άτομα της οικογένειας αλλά και ίσως μία  πρόταση εργασίας που θα βελτιώσει τα οικονομικά σας. Να είστε προσεκτικοί στις συζητήσεις με άτομα της οικογένειάς μη δημιουργούνται μπερδέματα και παρεξηγήσεις. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα στόχο, μία επιθυμία σας,  να βελτιώστε τα οικονομικά σας, να αποκτήσετε ένα σπίτι, μια εργασία από το χώρο του σπιτιού, ένα γάμο, έναν απόγονο. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου να είστε προσεκτικοί, ίσως οικονομική λόγοι να σας φέρουν ανασφάλεια και να είστε αυστηρή  με τα αγαπημένα πρόσωπα.
Αιγόκερως
Εσείς του πρώτου δεκαημέρου έχετε δύναμη, αυτοπεποίθηση και μπορείτε να προωθήσετε και να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, θα έχετε και παρεξηγήσεις, εμπόδια στις συζητήσεις σας, στη σχέση σας με αδέρφια και αγαπημένα πρόσωπα. Εννοείται η δημιουργία μιας ρομαντικής σχέσης. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου μπορείτε να πετύχετε τους στόχους, τις επιθυμίες σας.  Εσείς του τρίτου δεκαημέρου ίσως οικονομικά θέματα θα σας φέρουν σε σύγκρουση με άτομα της οικογένειάς  και αγαπημένα πρόσωπα, αποφύγετε να είστε αυστηροί μαζί τους. Αποφύγετε νέα ξεκινήματα και σημαντικές αγορές μέχρι 10 Μαρτίου
Υδροχόος
Εσείς του πρώτου δεκαημέρου έχετε να ρυθμίσετε οικονομικά θέματα που ίσως  εκκρεμούν από το προηγούμενο διάστημα. Να προσέχετε στις συζητήσεις και τις οικονομικές κινήσεις,  μην παίρνετε ρίσκα οικονομικά και  μην κάνετε επενδύσεις, μπορείτε τώρα να ετοιμαστείτε για τα επόμενα βήματα σας παρασκηνιακά. Ίσως  έχετε μία απρόσμενη οικονομική βοήθεια από άτομα της οικογένειας. Εσείς του  δεύτερου δεκαημέρου μπορεί το ένστικτο, μία ιδέα σας, η βοήθεια από κάποιον φίλο σας να σας φέρει κοντά σε έναν οικονομικό στόχο σας. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου οι φοβίες, οι ανασφάλειες, τα προβλήματα από το παρελθόν ή οικονομικά θέματα να σας φέρουν σε σύγκρουση με αδέρφια, αγαπημένα πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος.
Ιχθύες

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου νιώθετε μπερδεμένοι αυτό το διάστημα, καλό είναι να επανεξετάσετε τα θέματα που σας απασχολούν και θέλετε να προωθήσετε ή να λύσετε στη ζωή σας, να είστε σαφής στις συζητήσεις σας, σε αυτά που θέλετε να εκφράσετε για να αποφύγετε μπερδέματα και παρεξηγήσεις. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα όνειρό, μία επιθυμία σας, να συμμετέχετε σε μία ομάδα σε μία συλλογική δουλειά. Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου ένα οικονομικό θέμα ίσως γίνει αιτία να δημιουργηθεί ένταση στη σχέση σας με κάποιο φίλο σας ή με το αγαπημένο σας πρόσωπο. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ


Δείτε online όλα τα Ελληνικά κανάλια πατώντας την εικόνα