Ads 468x60px


------------------------------------------ Ροή δημοσιεύσεων

11/3/20

8 ΛΕΞΕΙΣ: Όσα θα δείτε σήμερα Τετάρτη 11-3

Ξεκινάει να της κάνει πόλεμο

Κοινοποιήστε το στα social media


Την Τετάρτη 11/3/20 στις 22:00 στη σειρά 8 λέξεις η Ηλιάνα δείχνει πιο αποφασισμένη από ποτέ και προχωράει το σατανικό της σχέδιο. Ο Δημήτρης θέλει να διώξει την Αποστολία από το σπίτι και ξεκινάει να της κάνει πόλεμο! Η Αντριάνα έχει ενθουσιαστεί με τον Μάρκο και του το δείχνει χωρίς καμία ντροπή!

Η Στέλλα χτυπάει την πόρτα της Αλίκης και της κάνει μία επίθεση άνευ προηγουμένου! Αμέσως μετά η Αλίκη μαζεύει τα ρούχα της σε μια βαλίτσα και ετοιμάζεται να φύγει από τη ζωή του Έκτορα! Ο Λουκάς συνεχίζει να αναρωτιέται για τον Παύλο και του ζητάει να βγούνε για ποτό για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα. Ο Σίμος νιώθει πιο ερωτευμένος από ποτέ με τη Σμαράγδα και το ζευγάρι αποφασίζει να συγκατοικήσει! Η Τζουλιάνα εξομολογείται στον φίλο της τον Αντρέα ότι σκοπεύει να το σκάσει από το ίδρυμα! Ο Μιχαήλ με την Ρωξάνη κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι μετά από πολύ καιρό.


Η Λουκία ξεκαθαρίζει στον Μιχαήλ πως παρόλο που της αρέσει, δεν πρόκειται να είναι μαζί του και τον συμβουλεύει να ξαναφτιάξει τη σχέση του με τη Ρωξάνη. Η Ρωξάνη από την άλλη συνεχίζει να φέρεται παράξενα και να παίρνει χάπια. Ο Έκτορας προσπαθεί να πλησιάσει όσο πιο διακριτικά μπορεί την Αλίκη. Γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει τι μεσολάβησε με την Στέλλα κι αποφασίζει να της μιλήσει έξω από τα δόντια. Ο Φοίβος και η Βίκυ ετοιμάζονται για την επιχείρηση της ομαδικής εκτέλεσης. Η Αντριάνα έχει βάλει στο μάτι τον Μάρκο και κάνει τα πάντα για να τον προσεγγίσει. Παράλληλα η Νόνα βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο, προκειμένου η Ιφιγένεια να ζηλέψει τον Σπύρο και να τα ξαναβρούν. Ο Αλέκος προτείνει στον Άκη να προχωρήσουν στην αγορά ενός τηλεοπτικού καναλιού. Η Εύα συμβουλεύεται διατροφολόγο και βάζει την Ολυμπία σε πρόγραμμα ενώ την ίδια ώρα ο Σίμος μετακομίζει στης Σμαράγδας. Η Τζουλιάνα απελπισμένη που δεν μπορεί να είναι με τη Ναυσικά, το σκάει για να πάει να την βρει…



Δείτε online όλα τα Ελληνικά κανάλια πατώντας την εικόνα