Ads 468x60px


------------------------------------------ Ροή δημοσιεύσεων

9/3/20

Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων από 9 έως 16 Μαρτίου

Δείτε τις προβλέψεις σας



Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 9 έως 16 Μαρτίου


Δείτε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο Εσμεράλδα Δόση


Κριός
Σημαντικές,  απρόσμενες ευκαιρίες οικονομικές, συναισθηματικές,  έσοδα - έξοδα και ξαφνικούς χωρισμούς προβλέπονται για τις πρώτες μέρες της εβδομάδας. Θα έχετε  να αντιμετωπίσετε  κάποιο πρόβλημα στο χώρο της εργασίας, της καθημερινότητα. Ίσως κάποια ενόχληση στην υγεία,  βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου μπορείτε να πετύχετε ένα επαγγελματικό στόχο, Ίσως με μυστικές συζητήσεις, να έχετε χαμηλούς τόνους με άτομα του επαγγελματικού τομέα αλλά και της οικογένειας. Από τα μέσα της εβδομάδας μπορείτε να συζητήσετε και να λύσετε  παρεξηγήσεις με φίλους και να βρείτε λύσεις στα επαγγελματικά θέματα που σας απασχολούν.
Ταύρος
 Μία σημαντική εβδομάδα ξεκινάει με ξαφνικές συναντήσεις, γνωριμίες, έρωτες και χωρισμούς, ευκαιρίες οικονομικές, επαγγελματικές, συναισθηματικές. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου θα είστε κοινωνικοί, ρομαντικοί, με την βοήθεια φιλών πραγματοποιήστε επιθυμίες, στόχους και κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό. Από τα μέσα της εβδομάδας μπορείτε να συζητήσετε για να λύσετε παρεξηγήσεις στον  επαγγελματικό  χώρο, να κάνετε σημαντικές επαφές για οικονομικά θέματα, σπουδές και νομικά θέματα. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου έχετε δυσκολίες ή υποχρεώσεις στα ηλικιωμένα άτομα της οικογένειας, με θάρρος και οργάνωση  μπορείτε να  αλλάξετε από τη ζωή σας πράγματα που δεν σας αφήνουν να εξελίσσεστε.

Δίδυμοι
Εσάς θα σας απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια και τα επαγγελματικά, έχετε απρόσμενες εξελίξεις στα οικονομικά και ερωτικά θέματα, ίσως υπάρξει ένας έρωτας που θα τον κρατήσετε μυστικό. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου έχετε οικονομικές υποχρεώσεις που σχετίζονται με  τρίτους και  πρέπει να τακτοποιήσετε αλλά και ευκαιρίες να καταφέρετε κάτι πολύ σημαντικό που έχει να κάνει με την καριέρα σας και τα οικονομικά. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου είστε κουρασμένοι ψυχολογικά, σωματικά. Από τα μέσα της εβδομάδας μπορείτε να  συζητήσετε και να αποφασίσετε για ένα ταξίδι που αναβάλλετε και να τακτοποιήσετε θέματα σπουδών ή νομικά θέματα. Αφήστε τις αρνητικές σκέψεις στην άκρη, εμπιστευτείτε τη δύναμή σας και αλλάξτε ότι δεν σας εκφράζει.
Καρκίνος
Από την αρχή της εβδομάδας θα έχετε νέες γνωριμίες, νέες σχέσεις. Ίσως μια φιλική σχέση να μετατραπεί σε ερωτική. Εσάς του δεύτερου δεκαημέρου θα σας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα,  τα δημιουργικά σας σχέδια, από την άλλη νιώθετε δυνατοί και στις συνεργασίες και στις σχέσεις. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό που θα βοηθήσει και τα επαγγελματικά σας. Εσείς του τρίτου δεκαήμερο έχετε  πολλές ευθύνες,  μπορείτε να βρείτε τρόπους, έχετε τις δυνατότητες να ξεπεράσετε τα προβλήματα, είναι η στιγμή που μπορεί να βγείτε από αυτή την κατάσταση που σας καθυστερεί, που δεν σας αφήνει να προοδεύετε.
Λέων
Εσείς  του πρώτου δεκαημέρου  θα έχετε μια   γνωριμία με ένα άτομο στον επαγγελματικό χώρο,  μία ξαφνική πρόταση επαγγελματική. Ίσως ένας κεραυνοβόλος έρωτας με ένα άτομο στον επαγγελματικό τομέα ή στο κοινωνικό σας περιβάλλον.  Εσάς του δεύτερου δεκαημέρου θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα  και πρέπει να τα τακτοποιήσετε, αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές, άσκοπα έξοδα και επενδύσεις αυτό το διάστημα, από την άλλη  έχετε οικονομική βοήθεια από άλλους, από το σύντροφο σας για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Εσείς του τρίτου δεκαήμερου είστε ακόμα  πιεσμένοι, με πολύ φόρτο εργασίας και υποχρεώσεις, να προσέχετε την υγεία σας.
Παρθένος
Για εσάς είναι μία ενδιαφέρουσα εβδομάδα, θα έχετε απρόσμενες εξελίξεις στα οικονομικά και ερωτικά θέματα. Η Πανσέληνος είναι στο ζώδιό σας και σας δίνει την ευκαιρία να προβάλετε τα θέλω σας, να δείτε τι είναι αυτό που θέλετε στη ζωή σας,  είναι η στιγμή που μπορείτε να αλλάξετε τη ζωή σας, ότι σας καταπιέζει, αναζητώντας ένα βαθύτερο νόημα, μία καλύτερη ζωή, γιατί σας αξίζει. Θα παρουσιαστούν ξαφνικές ευκαιρίες για ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ευχάριστες συναντήσεις με άτομα από μακριά, ξαφνικές γνωριμίες και ένας κεραυνοβόλος έρωτας, ίσως σε ένα ταξίδι και ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Για  εσάς του τρίτου δεκαημέρου από τα μέσα της εβδομάδας μπορείτε να λύσετε παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σας ή με συνεργάτες και να προωθήσετε θέματα δουλειάς
Ζυγός
Για σας του πρώτου δεκαημέρου θα παρουσιαστούν ευκαιρίες  για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, μέσω τρίτων. Ίσως δημιουργήσετε μία σχέση  και θα την κρατήσετε  μυστική. Η Πανσέληνος θα φέρει στην επιφάνεια ένα θέμα εργασίας ή υγείας που πρέπει να το αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα και συνέπεια.  Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες, ίσως  μία συνεργασία, να κρατάτε επιφυλάξεις γιατί μπορεί να μην είναι στην πραγματικότητα όπως σας το παρουσιάζουν. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου  έχετε ακόμα υποχρεώσεις στην οικογένεια. Προσπαθήστε να δείτε τη ζωή με αισιοδοξία να έχετε χαμηλούς τόνους και να δείτε μέσα σας τι ακριβώς θέλετε στη ζωή σας.
Σκορπιός
Θα είναι μία όμορφη, αισιόδοξη, ερωτική εβδομάδα,  για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, θα υπάρχουν ξαφνικές συναντήσεις, γνωριμίες, έρωτες ,προτάσεις για συνεργασίες, προτάσεις γάμου αλλά και πιθανόν ξαφνικοί χωρισμοί. Η Πανσέληνος επηρεάζει εσάς του δεύτερου δεκαημέρου θυμίζοντας ότι ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας,  στη ζωή να είστε επιφυλακτικοί στις γνωριμίες που θα κάνετε γιατί πιθανόν να μην είναι αυτό που εσείς νομίζετε. Στα μέσα της εβδομάδας μπορείτε να συζητήσετε και να λύσετε παρεξηγήσεις ή να  ρυθμίσετε θέματα οικογενειακά ή ακίνητης περιουσίας. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου ίσως χρειαστεί να συμπαρασταθείτε σε ένα αγαπημένο πρόσωπο από το κοντινό σας περιβάλλον.
Τοξότης

Μήνυμα αισιοδοξίας, χαράς, ανανέωσης, έρωτα, υπάρχει αυτή την εβδομάδα για εσάς.   Ίσως έχετε μια πρόταση για εργασία για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Ίσως ξαφνικά έχετε βελτίωση σε  ένα θέμα υγείας. Πιθανόν να δημιουργείται ένας έρωτας στο χώρο της εργασίας, από την άλλη η Πανσέληνος φέρνει στην επιφάνεια ένα θέμα οικογενειακό  που χρειάζεται να συμμετέχετε και να τακτοποιήσετε. Ίσως δίνετε περισσότερο χρόνο στην εργασία και λιγότερο στο σπίτι και στην οικογένεια. Θα σας απασχολήσουν θέματα οικογένειας. Ίσως έχετε οικονομική βοήθεια από την οικογένειά σας. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου από τα μέσα της εβδομάδα, μπορείτε να συζητήσετε και να λύσετε παρεξηγήσεις με αδέρφια και να προωθήσετε τα σχέδιά σας που  καθυστερούσαν. Να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας, μην κάνετε έξοδα που δεν χρειάζονται.
Αιγόκερως
Για εσάς θα είναι μία εβδομάδα χαράς, αισιοδοξίας, δημιουργικότητας, ερωτισμού. Για σας του πρώτου δεκαημέρου ξαφνικές γνωριμίες, κεραυνοβόλοι έρωτες, μπορείτε να διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα υπάρχουν και ξαφνικοί χωρισμοί, να είστε προσεκτικοί. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου μπορείτε τώρα να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας και τους στόχους, να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας, να είστε όπως πάντα δημιουργικοί και  πειθαρχημένοι και θα φτάσετε στο στόχο σας. Η Πανσέληνος σας φέρνει κοντά με αδέλφια και αγαπημένα πρόσωπα σας φέρνει κάποιες ειδήσεις που πρέπει να επεξεργαστείτε.
Υδροχόος
Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου η εβδομάδα φέρνει  ευχάριστες ανατροπές στο χώρο του σπιτιού, της οικογένειας. Ίσως μία ανανέωση, μία οικονομική βοήθεια από άτομα της οικογένειας ή μια νέα γνωριμία. Η Πανσέληνος ίσως σας προβληματίσει για ένα οικονομικό θέμα, ίσως μάθετε για μία εξαπάτηση οικονομική  πού  αγνοούσατε. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου προσπαθήστε να αποφύγετε φοβίες και ανασφάλειες, γίνετε δημιουργικοί από τις εμπειρίες του παρελθόντος για να χτίσετε το μέλλον, κάνετε τις αλλαγές που χρειάζονται στη ζωή σας, ελευθερωθείτε από ότι σας βαραίνει και σας καταπιέζει. Από τις 11 Μαρτίου μπορείτε να συζητήσετε  και να προωθήσετε  θέματα προσωπικά και επαγγελματικά  που καθυστέρησαν.                                                                                                                                             
Ιχθύες

Η καθημερινότητά σας θα είναι γεμάτη εκπλήξεις, ευχάριστα νέα, νέες γνωριμίες, ταξίδια, φλερτ, ο έρωτας βρίσκεται κοντά στην καθημερινότητα σας, στα ταξίδια, στο λεωφορείο. Στα μέσα  επικοινωνίας μπορείτε να διεκδικήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Εσάς του δεύτερου δεκαημέρου θα σας απασχολήσουν θέματα σχέσεων και συνεργασιών, φίλοι θα είναι δίπλα σας και θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας, να συμμετέχετε σε ομάδες και να καταφέρετε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου  να αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις, να είστε αισιόδοξοι και να βάλετε νέους στόχους για να πετύχετε στη ζωή σας. - ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ


Δείτε online όλα τα Ελληνικά κανάλια πατώντας την εικόνα