Ads 468x60px


------------------------------------------ Ροή δημοσιεύσεων

2/8/20

Η ΚΑΝΤΙΝΑ: Δείτε την Ελληνική ταινία από εδώ

Ψάχνει διέξοδο. Θα την βρει;

Κοινοποιήστε το στα social media


Μια καντίνα στημένη στην άκρη ενός παλιού παραλιακού εθνικού δρόμου. Εργάζεται από την ώρα που πέφτει ο ήλιος έως το πρωί.

Η ταμπέλα της, τα πολύχρωμα λαμπάκια, ακόμα και η μικρή ψησταριά, την κάνουν να μοιάζει με «χώρο μαγεμένο» έτοιμο να υποδεχτεί όλα τα απρόοπτα που κρύβει η νύχτα.

Ο ιδιοκτήτης της, ο Φίλιππος, ένας συμπαθής, καλοσυνάτος 40άρης, παλεύει σκληρά για το μεροκάματο. Έχει βοηθό τον Οδυσσέα που δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρό του, τη δικηγορική. Το προσωπικό συμπληρώνει ο Ναθαναήλ, σκοτεινός τύπος με ποινικό μητρώο που εκτελεί καθήκοντα σεκιουριτά.

Οι τρεις τους γίνονται κοινωνοί των προβλημάτων όσων σταματούν στην καντίνα. Οι άνθρωποι που παρελαύνουν κουβαλούν ο καθένας τη δική του ιστορία, τη δική του χαρά, τον δικό του πόνο και σχηματίζουν σιγά-σιγά, μια γεωγραφία ανθρώπων αντιπροσωπευτική της κοινωνίας μας. Μιας κοινωνίας σε κρίση που αλλού πατάει κι αλλού βρίσκεται. Οι ιστορίες τους δεν αφήνουν απαθείς τους τρεις φίλους που καλούνται να διαχειριστούν και να φέρουν σε πέρας δύσκολες καταστάσεις βάζοντας έτσι σε δοκιμασία τους ισχυρούς δεσμούς τους.

Ο Φίλιππος που επιδιώκει πάντα το καλό -πολλές φορές σε βαθμό αφέλειας- έρχεται συχνά σε σύγκρουση με όλους και όλα. Μοιάζει να μη χωράει στον κόσμο ή ο κόσμος να μη τον χωράει. Ψάχνει διέξοδο. Θα την βρει;
Δείτε την Ελληνική ταινία από εδώ




Δείτε online όλα τα Ελληνικά κανάλια πατώντας την εικόνα