Ads 468x60px


------------------------------------------ Ροή δημοσιεύσεων

13/4/20

Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων για την εβδομάδα 13 έως 19 Απριλίου 2020

Δείτε τις προβλέψεις σας.



Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 13 έως 19 Απριλίου


Δείτε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο Εσμεράλδα Δόση


Φίλοι μου σας εύχομαι μία πολύ όμορφη μέρα και εβδομάδα!  Οι μέρες είναι αισιόδοξες και έχουμε την ελπίδα ότι αυτή η κατάσταση θα περάσει γρήγορα και αυτό που μας περιμένει είναι μία τεράστια εξέλιξη, ένας απίστευτος  χρόνος δημιουργίας,  συλλογικής εξέλιξης,  η αυγή μιας νέας αναγέννησης. Η αγάπη αυτές τις άγιες μέρες ας νικήσει όλα τα δύσκολα που υπάρχουν γύρω μας. Εκεί που επενδύουμε την ενέργειά μας αυτό θα ανθίζει στη ζωή μας, είναι οι μέρες  για να επανεξετάσουμε τις αξίες της ζωής μας και  τη δράση μας, γιατί αξίζει να ζούμε. Η αγάπη να είναι το κέντρο της δύναμης μας, στης μεταμόρφωσης  της ζωής και της κοινωνίας.
Κριός
Για να αποφύγετε εντάσεις, καταπιέσεις ή εκμετάλλευση από άτομα στον επαγγελματικό ή κοινωνικό περιβάλλον, χρησιμοποιήστε τον όμορφο λόγο σας, αποφύγετε υπερβολές, έμμονες και τη φυγή. Θα συζητήσετε και θα έρθετε κοντά με αδέλφια και αγαπημένα πρόσωπα,  εκφράζοντας τα συναισθήματά σας, θα έχετε μία ευχάριστη είδηση για ένα προσωπικό σας θέμα ή ένα νέο ξεκίνημα που θέλετε να κάνετε,  ευνοείστε να γνωρίζετε και να δημιουργήσετε μία όμορφη σχέση με ένα άτομο που σας αρέσει, που είναι κοντά σας ή  μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.
Ταύρος
Νιώθετε απογοητευμένοι, απαισιόδοξοι αυτό το διάστημα, γιατί τα σχέδια σας δεν πάνε όπως τα θέλετε, αποφύγετε να βλέπετε μόνο αρνητικά πράγματα στον εαυτό σας, εκμεταλλευτείτε τις μέρες, πάρτε ενεργεία, ξεκουραστείτε,  γίνετε πιο δημιουργικοί,  δείτε μέσα στην ψυχή σας τι είναι αυτό που σας κάνει χαρούμενους, κάνετε ριζικές αλλαγές,  αλλάξτε ότι δεν σας ευχαριστεί, ακούτε το ένστικτό σας και  κάνετε πράγματα που σας αρέσουν. Αποφύγετε να μπλέκετε με παρασκήνιο και  προστατέψτε τις ιδέες σας. Στο τέλος της εβδομάδας μυστικές συζητήσεις με άτομα στον επαγγελματικό τομέα θα φέρουν ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα επαγγελματικά, οικονομικά αλλά και ερωτικά.
Δίδυμοι

Έχετε να αντιμετωπίσατε  παλιές υποθέσεις του παρελθόντος, έμμονες, υπερβολές, λάθη, πάθη. Αποφύγετε να είστε αυστηροί με τους φίλους σας, ακούτε τις ιδέες και τις συμβουλές τους, οι συζητήσεις μαζί τους  και με άτομα στο χώρο της εργασίας θα σας βοηθήσουν να λύσετε  ένα επαγγελματικό, οικονομικό, νομικό θέμα που σας απασχολεί. Στο τέλος της εβδομάδας εννοείστε  να πραγματοποιήσετε ένα στόχο ή ένα όνειρο σας, να δημιουργήσετε μία όμορφη σχέση με ένα άτομο, ίσως από μακριά, διαφορετικό από εσάς  ή με άλλη νοοτροπία και φιλοσοφία.
Καρκίνος
Μην αφήσατε επαγγελματικά, συναισθηματικά προβλήματα, εμμονές και λάθη του παρελθόντος να γίνουν εμπόδια στην καριέρα σας, δεν είναι καλή στιγμή να κάνετε δημόσιες σχέσεις και  να διεκδικήσετε το δίκιο σας, να έχετε χαμηλούς τόνους  στις σχέσεις και στις συνεργασίες και αποφύγετε με ευγενικό τρόπο όσους σας καταπιέζουν. Ενώνονται οι συζητήσεις για θέματα επαγγελματικά, καριέρας, θα έχετε  θετικές εξελίξεις  και στα  οικονομικά που σχετίζονται με  άλλους, δάνεια, κληρονομικά, εφορίες. Θα σας προβληματίσει έντονα και μία ερωτική σχέση που δημιουργείται, ίσως με ένα άτομο από το παρελθόν ή μια σχέση που πρέπει να κρατήσετε κρυφή για κάποιους λόγους.
Λέων
Θα έχετε πολλές υποχρεώσεις της καθημερινότητας,  δυσκολίες και εμπόδια  στις σχέσεις και τις συνεργασίες, πίεση και προβλήματα του παρελθόντος στο χώρο της εργασίας,  κούραση, έμμονες , υπερβολές,  που θα  χαλάσουν τη διάθεση σας, αποφύγετε  να έρθετε σε σύγκρουση με άτομα στο χώρο της εργασίας, προσπαθήστε  να έχετε χαμηλούς τόνους για να προστατεύσετε την υγεία σας. Από το τέλος της εβδομάδας ευνοούνται οι συζητήσεις για να προωθήσετε τις ιδέες, ένα στόχο σας,  να πάρετε μία σημαντική απόφαση για μία σχέση ή μία συνεργασία, να ρυθμίσετε σπουδές ή νομικές υποθέσεις, να δημιουργήσετε μία σχέση με ένα άτομο, ίσως από το φιλικό σας περιβάλλον.
Παρθένος
Πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις της καθημερινότητα και της εργασίας ζητούν από εσάς να έχετε  υπομονή, να ξεκουραστείτε και να φροντίσετε  την υγεία σας. Οικονομικά προβλήματα που έρχονται από υπερβολές, από κακή διαχείριση των οικονομικών,  ζίλια και κτητικότατα θα σας φέρουν σε σύγκρουση με τα αγαπημένα πρόσωπα και ίσως και με τα παιδιά, προσπαθήστε να τα αποφύγετε. Από  τα μέσα της εβδομάδας εννοούνται οι συζητήσεις για να ρυθμίσετε οικονομικά θέματα, θα έχετε θετικές εξελίξεις για θέματα εργασιακά, επαγγελματικά και  υγείας. Μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με όμορφο τρόπο, εννοείστε να δημιουργήσετε μία σχέση με ένα άτομο στο χώρο της εργασίας ή στο κοινωνικό σας περίγυρο.
Ζυγός

Στην αρχή της εβδομάδας θα έχετε κάποιες εντάσεις, προβλήματα στις σχέσεις με τα αγαπημένα πρόσωπα και με τα παιδιά. Η υπερβολές, κτητικότητα, ζίλια, πάλες οικογενειακές υποθέσεις θα σας φέρνουν σε σύγκρουση με το σύντροφό σας ή με συνεργάτες,  να έχετε χαμηλούς τόνους για να αποφύγετε αυτή την κατάσταση.   Από τις 18 Απριλίου ευνοούνται οι συζητήσεις για να έρθετε κοντά με το σύντροφό σας, με συνεργάτες, να βρείτε λύσεις και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για ένα γάμο,  μία σχέση, συνεργασία ή  ένα ταξίδι. Είναι ευνοϊκές ημέρες  να κάνετε μία νέα γνωριμία ή να δημιουργήσετε μία όμορφη σχέση με ένα άτομο ίσως από μακριά ή διαφορετικό από εσάς.
Σκορπιός
Μην αφήνετε αρνητικές σκέψεις, λόγια που ακούτε από τρίτους να σας επηρεάζουν και να σας φέρουν ένταση με άτομα στο χώρο της εργασίας. Προσπαθήστε να διοχετεύετε καλά την ενέργειά σας, να ξεκουραστείτε για να αποφύγετε προβλήματα υγείας. Αποφύγετε να είστε αυστηροί και σκληροί με άτομα  της οικογένειας που αυτό το διάστημα ίσως ζητάνε  περισσότερα από εσάς. Από το τέλος της εβδομάδας  έχετε θετικές εξελίξεις στα οικονομικά θέματα που σχετίζονται με άλλους, με το σύντροφό σας, με δημόσιο, εφορίες,  δάνεια και κληρονομιές, ευχάριστα νέα για θέματα εργασιακά, οικογενειακά και υγείας. Εννοείται η δημιουργία μιας σχέσης με ένα άτομο στο χώρο της εργασίας ή  ένα άτομο στο χώρο της εργασίας  να σας βοηθήσει να γνωρίσετε κάποιο άτομο.
Τοξότης
Μην αφήνετε τα οικονομικά προβλήματα, τις εμμονές, τη ζήλιες, τις υπερβολές να σας φέρουν σε σύγκρουση με αγαπημένα πρόσωπα και με τα παιδιά, αποφύγετε επίσης και τις συγκρούσεις με αδέρφια, με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος ή με γείτονες. Από την άλλη θα  έχετε πολύ ενέργεια, πολύ δράση, πολλές ιδέες που από το τέλος της εβδομάδας θα σας βοηθήσουν με  τις  συζήτησης σας  και με το λόγο σας, να πείσετε,  να προωθήσετε τα σχέδιά σας, να έρθετε κοντά με το σύντροφό σας ή με συνεργάτες να πάρετε αποφασίσεις και να κάνετε νέα σχέδια για τη ζωή σας. Εννοείται η δημιουργία μιας γνωριμίας, μιας σχέσεις που θα είναι σημαντική για τη ζωή σας.
Αιγόκερως
Θα έχετε εμπόδια και απρόσμενες εξελίξεις στα οικονομικά θέματα, για αυτό πρέπει να έχετε καλή διαχείριση των οικονομικών. Θα σας απασχολήσει το σπίτι και η οικογένεια. Ίσως κάνετε μία αγορά για το σπίτι, θα έχετε οικογενειακές υποχρεώσεις. Από  το τέλος της εβδομάδας ευνοούνται οι συζητήσεις με άτομα της οικογένειάς , που  θα σας  στηρίξουν οικονομικά, ίσως για ένα νέο ξεκίνημα, ευχαριστείς εξελίξεις θα έχετε και σε θέματα εργασίας και υγείας. Εννοείται η δημιουργία μιας σχέσης. Ίσως ένας έρωτας γεννιέται στο χώρο της εργασίας.
Υδροχόος
Θα έχετε εμπόδια και απρόσμενες αλλαγές στα σχέδιά σας, είναι η κατάλληλη στιγμή  να βάλετε νέους στόχους στη ζωή σας, να αλλάξετε ότι δεν σας ευχαριστεί και δεν σας πάει μπροστά,  βρείτε τι είναι αυτό που σας κάνει χαρούμενους και δώστε εκεί την ενέργειά σας, από την άλλη αποφύγετε τις εμμονές, πληγές του παρελθόντος, τις  υπερβολές, φοβίες και κολλήματα,  κρατήστε την ισορροπία στις σχέσεις σας με τα αδέλφια και αγαπημένα άτομα. Είναι ένα δημιουργικό διάστημα για εσάς, για να ψάξετε βαθιά μέσα σας, να ανακαλύψετε την ψυχή σας, τη δύναμή σας και με εμπιστοσύνη στον εαυτό σας θα πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Από  το τέλος της εβδομάδας εννοείστε να προωθήσετε τις ιδέες σας και τα δημιουργικά σας σχέδια,  να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει και να έχετε ευχάριστες εξελίξεις για μία σχέση, για έναν έρωτα.
Ιχθύες

 Αποφύγετε να έχετε εμμονή με το παρελθόν, χρησιμοποιήστε το παρελθόν σας ως μάθημα για να βελτιώσετε τη ζωή σας, μην ψάχνετε ελαττώματα στον εαυτό σας αλλά προσπαθήστε να βρείτε τα καλά στοιχεία που έχετε μέσα σας, εμπιστευτείτε τον εαυτό σας, κάνετε καλή διαχείριση των οικονομικών. Από το τέλος της εβδομάδας θα δράσετε παρασκηνιακά, θα συζητήσετε και θα ρυθμίσετε  οικονομικά θέματα. Ίσως βρείτε μια νέα πηγή εισοδήματος, θα έχετε βοήθεια από άτομα της οικογένειάς, ψυχολογικά και οικονομικά, αποφύγετε να εμπιστευτείτε τις ιδέες σας σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Η ενασχόληση σας με το χώρο του σπιτιού και η αγάπη που προσφέρετε στα άτομα της οικογένειάς θα σας ομορφαίνει τις μέρες. - ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Δείτε online όλα τα Ελληνικά κανάλια πατώντας την εικόνα