Ads 468x60px


------------------------------------------ Ροή δημοσιεύσεων

20/4/20

Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων από 20 έως 26 Απριλίου 2020

Δείτε τις προβλέψεις σας



Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 20 έως 26 Απριλίου


Δείτε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο Εσμεράλδα Δόση


Αγαπημένοι φίλοι μου, θέλω να σας θυμίσω ότι αυτές είναι οι γενικές προβλέψεις,  δεν αντιπροσωπεύουν τον καθένα από εμάς, για   να βοηθηθείτε καλύτερα διαβάστε και το ζώδιο  του ωροσκόπιου σας που είναι πολύ σημαντικό επίσης.
Κριός
Είναι μια σημαντική  εβδομάδα, στην αρχή θα νιώθετε κούραση, πίεση, σωματική, ψυχική και την ανάγκη να επαναστατήσετε.  Ίσως έρθετε σε σύγκρουση με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, σε συνδυασμό με τον Ουρανό, σηματοδοτεί πόλεις αλλαγές και εκπλήξεις σε θέματα οικονομικά και στις αξίες σας. Είναι η στιγμή τώρα να δείτε πραγματικά μέσα σας τι έχει προτεραιότητα και τι είναι σημαντικό για τη ζωή σας, να προσδιορίσετε τις αξίες σας. Είναι ευνοϊκές μέρες να γνωρίζετε νέα άτομα και θα δημιουργήσετε μία όμορφη σχέση.  Στο τέλος της εβδομάδας να προσέχετε πώς διαχειρίζεστε τον λόγο σας με άτομα στον επαγγελματικό τομέα, γιατί πιθανόν να είστε αυστηροί μαζί τους και να έρθετε σε σύγκρουση.
Ταύρος
Η εβδομάδα ξεκινάει με  απαισιοδοξία, εμπόδια, καθυστερήσεις και πίεση στον επαγγελματικό τομέα. Ίσως και σύγκρουση με άτομα κύρους. Η Νέα Σελήνη πού γίνεται στο ζώδιό σας θα σας φέρει την ανάγκη να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους, να δείτε βαθιά μέσα σας τι πραγματικά είναι σημαντικό για εσάς τι είναι αυτό που θα σας κάνει χαρούμενους και θα σας εξελίξει στη ζωή σας, με μικρά βήματα και πειθαρχία θα τα καταφέρετε. Με μυστικές συζητήσεις θα πραγματοποιήσετε ένα οικονομικό ,συναισθηματικό, ερωτικό ή επαγγελματικό θέμα. Στο τέλος της εβδομάδας, αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις και την απαισιοδοξία, αποφύγετε να εμπλακείτε σε παρασκήνιο και εσείς μην εμπιστεύεστε τις ιδέες σας σε άτομα που δεν ξέρετε καλά.
Δίδυμοι

Στην αρχή της εβδομάδας νιώθετε κουρασμένοι, απογοητευμένοι, έχετε την ανάγκη να απομονωθείτε να δείτε την ψυχή σας, τις ανάγκες σας. Ίσως πράγματα που θα μάθετε  να σας στεναχωρούν, να σας ξαφνιάσουν. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο  φέρνει στην επιφάνεια ένα μυστικό σας ή ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Αποφύγετε να μπλέκετε σε παρασκήνιο. Οι νέες γνωριμίες και ο έρωτας θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Στο τέλος της εβδομάδας αποφύγετε να έχετε  αρνητικές σκέψεις, έμμονες, μην είστε υπερβολικοί στο λόγο σας και αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές με φίλους.
Καρκίνος
Στην αρχή της εβδομάδας, οικονομικά  ή κάποιο ψυχολογικό θέμα  θα σας χαλάσει τη διάθεση, θα σας φέρει απαισιοδοξία, θα είναι οι συζητήσεις με φίλους που θα σας βοηθήσουν να νιώσετε καλά. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρει την ανάγκη να  επαναπροσδιορίσετε τις αξίες σας, τους στόχους, τις ελπίδες, τα όνειρα και τις επιθυμίες σας, τις φιλικές σας σχέσεις την ομαδικότητα, τις ιδέες σας, να δείτε πραγματικά ποιοι φίλοι είναι  σημαντικοί στη ζωή σας, για να τους κρατήσετε κοντά σας. Στον ερωτικό και οικονομικό τομέα θα κινηθείτε μυστικά. Ίσως δημιουργήσετε μία μυστική, ερωτική σχέση. Στο τέλος της εβδομάδας αποφύγετε  εμμονές και συζητήσεις στον επαγγελματικό τομέα με συνεργάτες και με το αγαπημένο σας πρόσωπο γιατί πιθανόν να έρθετε σε σύγκρουση μαζί τους.
Λέων
Να είστε προσεκτικοί τις πρώτες μέρες της εβδομάδας  με το σύντροφό σας και με άτομα στον επαγγελματικό τομέα, γιατί εμπόδια και καθυστερήσεις μπορεί να φέρουν εντάσεις μεταξύ σας. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο και στον 10ο οίκο σας,  θα φέρει  απρόσμενες εξελίξεις σε θέματα επαγγελματικά και κοινωνικά και την ανάγκη να προσδιορίσετε τις άξιες, τις υποχρεώσεις σας, τον τρόπο που θα χρησιμοποιήσετε για να πετύχετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Ευνοείστε να δημιουργήσετε μία όμορφη φιλία ή μία σημαντική σχέση. Στο τέλος της εβδομάδας να είστε προσεκτικοί στη συζήτησή σας με άτομα στο χώρο της εργασία, αποφύγετε εμμονές και ανταγωνιστικότητα  που ίσως επηρεάζουν και την υγεία σας.
Παρθένος
Στην την αρχή της εβδομάδας χαλάει η διάθεσή σας από κάποιο εμπόδιο που υπάρχει  στη δουλεία, στα σχέδιά σας, ίσως και ένα μικρό πρόβλημα  υγείας,  όμως η συζήτηση με ένα άτομο από μακριά, η επαφή σας με την φύση θα σας βοηθήσει.  Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου και στον ένατο οίκο σας  θα φέρει ξαφνικές εκπλήξεις, αλλαγές σε ότι έχει να κάνει με σπουδές, πνευματική εργασία, νομικά θέματα ή θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό. Στο χώρο της εργασίας θα έχετε πολλές υποχρεώσεις  αλλά και συμπαράσταση και βοήθεια από άτομα κύρους, επίσης  ευνοείστε να δημιουργήσετε μία σχέση στο χώρο της εργασίας ή να προωθήσετε ένα οικονομικό, επαγγελματικό θέμα. Αποφύγετε στο τέλος της εβδομάδας ζήλιες και εμμονές στα θύματα του παρελθόντος.                 
Ζυγός
Στην αρχή της εβδομάδας θα σας απασχολήσουν  εκκρεμότητες οικονομικές ή κάποια συναισθηματική σχέση από το παρελθόν και θα σας χαλάσει τη διάθεση. Ίσως νιώθετε απογοητευμένοι από κάποιο άτομο της οικογένειας. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο και στον 8ο οίκο σας ,θα φέρει  απρόσμενες εξελίξεις σε οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τρίτους. δάνεια, δημόσια, χρήματα συντρόφου και  την ανάγκη σας να βρείτε νέους τρόπους οικονομικής βοήθειας, να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα που έχουν να κάνουν με το ψυχολογικό σας κόσμο, με αυτά που θέλετε εσείς προσωπικά. Εννοείστε να κάνετε μία νέα γνωριμία, να δημιουργήσετε μία  σχέση, να προωθήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο. Τέλος  της εβδομάδας αποφύγετε να συζητήσετε θέματα με άτομα της οικογένειας με το σύντροφό σας ή με συνεργάτες, γιατί  δεν θα μπορέσετε να βρείτε λύση.

Σκορπιός
Να είστε προσεκτικοί τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, πιθανόν να υπάρχει ένταση ή προβλήματα στη σχέση σας με άτομα της οικογένειάς, συνεργάτες ή με το σύντροφο σας. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο Ταύρο και στον έβδομο οίκο σας, φέρνει αλλαγές και  ξαφνικές εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με το σύντροφό σας, με μία συνεργασία, ίσως σας δίνει την ευκαιρία να επανεξετάσετε  τη σχέση ή τη συνεργασία που έχετε και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Στην οικογένεια έχετε πολλές υποχρεώσεις,  ίσως  και ένταση, ευνοήστε οικονομικά από τρίτους, από χρήματα δημοσίου, από το σύντροφό σας ή από δάνεια κληρονομιές. Τέλος της εβδομάδας να είστε προσεκτικοί στη σχέση σας με άτομα στο χώρο της εργασίας και άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, μην τους πληγώνετε με το λόγο και τις εμμονές σας,  πιθανόν αυτό να επηρεάσει και την υγεία σας.
Τοξότης
Μην αφήνετε τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και τις αρνητικές σκέψεις  να σας χαλάσουν την ημέρα και  να σας στερήσουν την αισιοδοξία. Η Νέα Σελήνη στον 6ο οίκο, θα φέρει ξαφνικές  εκπλήξεις, αλλαγές στο χώρο της καθημερινότητας, της  υγείας, της εργασίας αλλά και την ανάγκη σας να δείτε βαθιά μέσα σας να προσδιορίσετε τον τρόπο που συμπεριφέρεστε στην καθημερινότητα, στην εργασία  και στα  θέματα υγείας. Εννοείστε να φλερτάρετε, να δημιουργήσετε μία σχέση με ένα άτομο που ίσως βρίσκεται μέσα στο χώρο της εργασίας σας. Στο τέλος της εβδομάδας αποφύγετε συζητήσεις για οικονομικά θέματα με το αγαπημένο σας πρόσωπο και την ένταση στο χώρο της εργασίας.
Αιγόκερως
Στην αρχή της εβδομάδας μην αφήνετε  οικονομικά θέματα να επηρεάσουν τη σχέση σας με τα παιδιά, με το αγαπημένο πρόσωπο. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον 5ο οίκο σας θα φέρει ξαφνικές εξελίξεις, αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Ευκαιρία να ποθήσετε ένα  δημιουργικό σας σχέδιο που επιθυμείτε,  να κάνετε ένα χόμπι σας επάγγελμα, να δημιουργήσετε μία όμορφη σχέση για τη ζωή σας. Είναι μια περίοδος για να αναπροσδιορίσετε τη σχέση σας με τον έρωτα, με τα παιδιά, με τη δημιουργικότητα, να έχετε την αισιοδοξία  οδηγό της ζωής σας. Έχετε την τάση να ξοδεύετε για να περάσετε όμορφα, προσπαθήσετε να μην κάνετε άσκοπα έξοδα. Τέλος της εβδομάδας να είστε προσεκτικοί στις συζητήσεις με άτομα της οικογένειάς, μην τους πληγώνετε με τον λόγο σας.
Υδροχόος
 Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα έχετε πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες  για  τα άτομα της οικογένειας, αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση μαζί τους. Η Νέα Σελήνη στον 4ο οίκο,  σας φέρνει ξαφνικές εξελίξεις στο χώρο του σπιτιού. Ίσως και την ανάγκη  να επαναπροσδιορίσετε θέματα οικογενειακά. Έχετε πολύ ενέργεια αυτό το διάστημα, έχετε τη δυνατότητα να καταφέρετε να πραγματοποιήσετε πράγματα  για τη ζωή σας, να δημιουργήσετε, να ασχοληθείτε με τα παιδιά,  να γνωρίσετε ένα άτομο που επιθυμείτε και  που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σας και θα σας ανανεώσει. Στο τέλος της εβδομάδας αποφύγετε να συμμετέχετε σε παρασκήνιο που θα αποβεί εις βάρος σας αργότερα, αποφύγετε  εμμονές και κολλήματα του παρελθόντος.
Ιχθύες

Αποφύγετε θέματα του παρελθόντος, αρνητικές σκέψεις  θα σας φέρουν σε σύγκρουση με αδέρφια και άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Η Νέα Σελήνη στον τρίτο οίκο σας θα φέρει, ξαφνικές αλλαγές, εξελίξεις στα σχέδιά σας, στην καθημερινότητα. Ίσως εσείς θα αλλάξετε το πρόγραμμά σας,  θα εξετάσετε και θα βρείτε τι είναι καλύτερο για εσάς να ασχοληθείτε, αυτό που σας κάνει να νιώθετε χαρούμενοι. Ψυχολογικά νιώθετε αγχωμένοι, υπάρχει παρασκήνιο που ίσως με κάποιο τρόπο σας επηρεάζει, μην αφήνετε κανέναν άλλον να επεμβαίνει στην ηρεμία σας, ασχοληθείτε με τα άτομα της οικογένειάς  και το σπίτι σας. Ίσως ένα οικονομικό θέμα να φέρει σύγκρουση με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον, προσπαθήστε να το αποφύγετε. - ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ


Δείτε online όλα τα Ελληνικά κανάλια πατώντας την εικόνα