Ads 468x60px


------------------------------------------ Ροή δημοσιεύσεων

5/4/20

Ανατροπή στις Άγριες μέλισσες με τον Κυπραίο!!

Αλλαγή πλάνων

Κοινοποιήστε το στα social media


Μπορεί τον τελευταίο καιρό να φημολογείται έντονα ότι ο Γιάννης Στάνκογλου δεν θα είναι του χρόνου στις “Άγριες Μέλισσες”, αλλά υπάρχει ανατροπή.

Μιλώντας με κορυφαίο στέλεχος του σταθμού μου είπε ότι σεναριακά υπήρχε η σκέψη ο ρόλος του Κυπραίου να ολοκληρωθεί στο τέλος της σεζόν.

Ο κλοιός γύρω από τον Κυπραίο σφίγγει και όσο κι αν θέλει να κρατήσει μυστικό το παρελθόν του, δεν θα τα καταφέρει. Ήδη στα σενάρια που είχαν γραφτεί, αλλά δεν είχαν γυριστεί ο Ταξίαρχος θα φτάσει πολύ κοντά στη λύση του μυστηρίου. Και είναι δεδομένο να θελήσει να εκδικηθεί τον δολοφόνο του παιδιού του.


Η σκέψη λοιπόν που υπήρχε σεναριακά ήταν ή ο Κυπραίος να σκοτωθεί ή να εξαφανιστεί, για να μπορεί να επιστρέψει αν χρειαστεί.
Ωστόσο, τα γυρίσματα της σειράς έχουν σταματήσει μέχρι και το τέλος Απριλίου και μέχρι να αρθούν τα περιοριστικά μέτρα δεν πρόκειται να ξεκινήσουν. Με άλλα λόγια αυτό σημαίνει ότι η σειρά δεν θα μπορέσει να κάνει φινάλε πρώτου κύκλου στο τέλος Ιουνίου, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, αλλά τα επεισόδια θα μετατεθούν για τον Σεπτέμβριο.

Έτσι, πρακτικά ο Στάνκογλου θα παίζει και στα επεισόδια που θα προβληθούν τον Σεπτέμβρη και μένει να αποφασίσει η σεναριογράφος Μελίνα Τσαμπάνη πώς θα διαχειριστεί τον ρόλο του, σε σχέση πάντα και με πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1.


Δείτε online όλα τα Ελληνικά κανάλια πατώντας την εικόνα