Ads 468x60px


------------------------------------------ Ροή δημοσιεύσεων

4/5/20

Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων από 4 έως 10 Μαΐου 2020

Δείτε τις προβλέψεις σας



Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 4 έως 10 Μαΐου


Δείτε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο Εσμεράλδα Δόση



Η Πανσέληνος  που γίνεται 7 Μαΐου 2020 στο Σκορπιό,  ονομάζεται επίσης το φεγγάρι τον λουλουδιών και είναι η τελευταία από τα 3 σούπερ φεγγάρια που οδηγούν στις καλοκαιρινές εκλείψεις.
Η ενέργεια του Ποσειδώνα θα είναι πολύ δυνατή  σε αυτήν την Πανσέληνο, σε συνδυασμό με την απίστευτη ενέργεια του Ερμή και του Πλούτωνα.  Τα πιο σημαντικά θέματα για αυτήν την Πανσέληνο θα είναι η συμπόνια, η θεραπεία  και η πνευματική διατήρηση.
Σε  αυτή την Πανσέληνο το τετράγωνο του Ποσειδώνα με την Αφροδίτη μας κάνει να νιώθουμε σύγχυση, μπερδεμένοι και να  αναρωτηθούμε γιατί είναι έτσι τα πράγματα.  Αντί απλά να αναρωτηθούμε  ποιο είναι το νόημα της ζωής, να επιλέξουμε να δώσουμε ουσιαστικό νόημα στη ζωή. Όλοι περνάμε μια βαθιά μεταμόρφωση και αναγέννηση, είναι σημαντικό να συγχωρέσουμε τον εαυτό μας  για τις αποτυχίες,  επαναπροσδιορίζοντας τον πόνο ως ευκαιρία μάθησης και εξέλιξης, η σοφία μας πρέπει να χτίζεται από το θάρρος για να ρισκάρουμε, να ζήσουμε νέες εμπειρίες στη ζωή, είμαστε όλοι σε μία κρίση, έχουμε την ευκαιρία να επανέρθουμε  καλύτεροι από ότι ήμασταν. Να χρησιμοποιήσουμε  αυτή την ενέργεια του Σκορπιού για να έρθουμε σε επαφή με το πνεύμα  και τα συναισθήματά μας, για να βρούμε τη θεραπεία.
Η Πανσέληνος θα επικεντρώσει την προσοχή μας σε θέματα οικονομικά, αισθηματικά είναι η στιγμή που πρέπει να κλείσουμε  καταστάσεις που μας στεναχωρούν μας δημιουργούν ανασφάλειες και δεν μας αφήνουν να είμαστε χαρούμενοι και να  προχωρήσουμε τη ζωή μας.  Φοβίες, ανασφάλειες, που κρύβουμε μέσα μας, θα βγουν στην επιφάνεια.
Στις 5 Μαΐου έχουμε τη μεταφορά των δεσμών στον άξονα Δίδυμου - Τοξότη, συστηματική θεραπεία γίνεται μέσω της επικοινωνίας.
Με τον Ουρανό στον Ταύρο ζούμε μία πραγματική επανάσταση στην οικονομία, στις αξίες, της κατανομή του εισοδήματος, στον τρόπο που χρησιμοποιούμε τους πόρους της γης, ο Ουρανός θα είναι στον Ταύρο για εφτά χρόνια όπου θα μας απασχολούν τα ίδια θέματα.          
Κριός
Οικονομικά και αισθηματικά θέματα θα σας φέρουν νευρικότητα, αποφύγετε να έρχεστε  σε σύγκρουση με άτομα της οικογένειας και με αγαπημένα πρόσωπα.  Τα οικονομικά σας παρουσιάζουν  ξαφνικές  μεταβολές  και εσείς πρέπει να κάνετε ένα πολύ καλό  προϋπολογισμό, αποφύγετε να κάνετε επενδύσεις οικονομικές και συναισθηματικές αυτό το διάστημα γιατί μπορεί να εξαπατηθείτε ή να απογοητευτείτε. Στο τέλος της εβδομάδας, μπορείτε να βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να συζητήσετε και να προωθήσετε θέματα οικονομικά, επαγγελματικά,  να είστε προσεκτικοί στον τρόπο επικοινωνίας και στο πώς θα εκφράσετε τις απόψεις σας.
Ταύρος
Θέματα που έχουν να κάνουν με το σύντροφό σας ή με κάποιο συνεργάτη θα σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα. Ίσως κάποιο θέμα που έχει να κάνει με το παρελθόν  έρχεται στην επιφάνια. Προσπαθήστε να έχετε χαμηλούς τόνους και να είστε αντικειμενικοί στον τρόπο που θα συζητήσετε. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε τη βοήθεια των φίλων για να πραγματοποιήσετε ένα στόχο,  θα έχετε  σημαντικές συζητήσεις με άτομα κύρους για να τακτοποιήσετε  θέματα νομικά, σπουδών, πτυχίων, ταξιδιών,  πνευματικές εργασίες.  Αποφύγετε τη συμβουλή κάποιου φίλου σας για θέματα οικονομικά ή αισθηματικά. Να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας, μην κάνετε έξοδα που δεν χρειάζονται και που ίσως θα σας φέρουν  σε σύγκρουση με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Ευνοείστε να πραγματοποιήσετε ένα όνειρο σας, να συμμετέχετε σε μία ομάδα ή συλλογική δουλειά.


Δίδυμοι
Αυτή την εβδομάδα ίσως βγουν στην επιφάνεια και σας απασχολήσουν θέματα οικογενειακά ή κάποιο θέμα εργασίας ή υγείας, θα σας δημιουργούν ανασφάλειες και άγχος. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας να έχετε αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Να είστε προσεκτικοί  στα οικονομικά και τα αισθηματικά σας γιατί μπορεί να υπάρχουν εξαπατήσεις και να απογοητευτείτε. Στο τέλος της εβδομάδας η διαίσθησή σας, οι ιδέες σας,  οι μυστικές συζητήσεις θα σας βοηθήσουν σε ένα οικονομικό θέμα που σχετίζεται με τρίτους,  για μια επένδυση ή αγορά. Εάν  έχετε μία νέα γνωριμία ή επαγγελματική πρόταση  πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται τα πράγματα.
Καρκίνος.                                                                                              
Θα είναι μία ερωτική εβδομάδα για σας, θα σας απασχολήσουν σχέσεις φιλικές, συναισθηματικές. Ίσως αισθήματα ζήλιας και κτητικότητας  μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα σε μία σχέση σας ή μια φιλιά, προσπαθήστε να δείτε μέσα  βαθιά στην ψυχή σας αν η σχέση που έχετε σας κάνει χαρούμενους, μόνο τότε θα μένει  στη ζωή σας. Στις φιλικές σχέσεις θα  έχετε ξεκαθαρίσματα,  εντάσεις. Ευνοείστε να δημιουργήσετε μία όμορφη σχέση, να ερωτευτείτε ίσως με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε  και τη βοήθεια των φίλων σας για μια  συνεργασία, μία σχέση ή θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για ένα γάμο, αποφύγετε να μπλέκετε τα οικονομικά σας με φίλους,  για να μην  απογοητευτείτε ή εξαπατηθείτε.
Λέων
Θα σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια, τα επαγγελματικά ή με την κοινωνική σας εικόνα. Στο τέλος της εβδομάδας, ευνοείστε σε θέματα επαγγελματικά, οικονομικά και θέματα εργασίας, να είστε προσεκτικοί στις φιλικές σχέσεις αποφύγετε την ένταση,  δεν είναι καλή στιγμή για να κάνετε επενδύσεις, γιατί μπορεί να εξαπατηθείτε. Να έχετε χαμηλούς τόνους και σε σχέσεις και συνεργασίες γιατί μπορεί να έχετε ξαφνικές απρόοπτες εξελίξεις. Στα αισθηματικά, αν  δημιουργήσετε τώρα μία σχέση, να είστε προσεκτικοί γιατί δεν θα βλέπετε καθαρά την κατάσταση.
Παρθένος
Είναι μία δημιουργική περίοδος για εσάς που ανοίγει δρόμους για νέα ξεκινήματα νέα σχέδια, σεμινάρια, σπουδές, σχέσεις, γνωριμίες  που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Στα συναισθηματικά κάνετε όνειρα για το μέλλον, ευνοείστε να δημιουργήσετε μία σχέση, να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για ένα γάμο ένα ταξίδι με το αγαπημένο σας πρόσωπο,  για μία σχέση ή για έναν απόγονο. Αν έχετε   μία πρόταση επαγγελματική ή συνεργασίας  να είστε προσεκτικοί, να εξετάσετε καλά κάθε πληροφορία. Αποφύγετε την ένταση με άτομα στο χώρο της εργασίας, κρατήστε  χαμηλούς τόνους και δείξτε κατανόηση.
Ζυγός
Εσάς θα σας απασχολήσουν θέματα οικονομικής και συναισθηματικής ασφαλείας αλλά και οικονομικές εκκρεμότητες  που σχετίζονται με άλλους. Θα έχετε ευχάριστες  εξελίξεις  σε θέματα επαγγελματικά, οικονομικά και εργασιακά. Ένας καινούργιος έρωτας μπορεί να δημιουργηθεί στο χώρο της εργασίας. Οι συζητήσεις που θα κάνετε με άτομα της  οικογένειας θα σας βοηθήσουν για μία αγορά ή  ένα θέμα ακίνητης περιουσίας. Ευχάριστες εξελίξεις θα έχετε και σε θέματα καθημερινότητας. Αν έχετε μία πρόταση εργασίας να δείτε προσεκτικά  τις λεπτομέρειες πριν αποφασίσετε.


Σκορπιός
Είστε  πρωταγωνιστές της εβδομάδας η Πανσέληνος γίνεται στο ζώδιό σας και σας δίνει μαγνητισμό, είναι μια περίοδος που έχετε την ανάγκη να δείτε βαθιά μέσα σας, αν η σχέση που έχετε, οι συνεργάτες, είναι αυτό που  θέλετε στη ζωή σας. Να προσέχετε εντάσεις με το σύντροφό σας ή με άτομα της οικογένειάς, θα έχετε υποχρεώσεις και ευθύνες για ένα άτομο της οικογένειας. Ευνοείστε να δημιουργήσετε μία όμορφη σχέση με πάθος. Η συναντήσεις και συζήτησης θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε ένα σημαντικό σχέδιό σας, να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα ή μια νέα συνεργασία, ακόμα και να δημιουργήσετε μία όμορφη σχέση, αποφύγετε οικονομικές επενδύσεις  και συναισθηματικές εξαπατήσεις.
Τοξότης
Αυτή την εβδομάδα θα νιώθετε λίγο απομονωμένοι, απογοητευμένοι ίσως και αδύναμοι, αλλά αυτό πιο πολύ το προκαλούν οι σκέψεις σας, μην αφήσατε προβλήματά του παρελθόντος να είναι εμπόδιο για το μέλλον σας, πάρτε τις εμπειρίες σας και δημιουργήστε το μέλλον, αποφύγετε εντάσεις που ίσως θα έχετε με νέα άτομα στο χώρο της εργασίας. Ευνοείστε σε θέματα επαγγελματικά, εργασιακά, οικονομικά, ευνοήστε να δημιουργήσετε μία όμορφη σχέση. Μην αφήνετε αρνητικές σκέψεις να χαλάσουν τη διάθεση σας, να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας  κα θα φτάσετε στους στόχους σας.
Αιγόκερως
Θα επιλέξετε αυτή την εβδομάδα να είστε με ανθρώπους που σας κάνουν να νιώθετε όμορφα και σας τονώνουν την αυτοπεποίθησή σας. Αν έχετε μία σχέση που σας αγχώνει η σας πιέζει να την  αφήστε πίσω και θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε έναν νέο  μεγάλο έρωτα. Στον επαγγελματικό τομέα να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να υπάρχουν υποσχέσεις που δεν θα κρατήσουν. Να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας γιατί αυτό μπορεί να σας φέρει σε σύγκρουση και ένταση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Για εσάς του πρώτου δεκαήμερου θα υπάρχουν εκπλήξεις και ξαφνικοί έρωτες.                                                                                                                                         
Υδροχόος
Επαγγελματικά ζητήματα θα αποτελέσουν την προτεραιότητα σας αυτή την εβδομάδα, σε συνδυασμό με την ένταση  στη δουλειά θα σας δημιουργήσουν  πίεση  και καλό είναι να τα διαχειριστείτε, να επικεντρωθείτε στις εκκρεμότητες που υπάρχουν για να τις κλείσετε. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε, να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας για να αποφύγετε τις εντάσεις με άτομα της οικογένειας αλλά και στο ευρύτερο περιβάλλον σας. Προσπαθήστε να φύγετε από αυτή την κατάσταση, να είστε δημιουργικοί και να βγάλετε τα ταλέντα σας. Τα οικονομικά σας χρειάζονται προσοχή, αποφεύγετε άσκοπες αγορές και κάντε ένα  καλό  προγραμματισμό. Στο αισθηματικό τομέα ευνοείστε, ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, οι φίλοι και τα αγαπημένα πρόσωπα αλλά και άτομα της οικογένειας θα είναι  δίπλα σας και θα σας βοηθήσουν.
Ιχθύες
Αυτή την εβδομάδα θα είστε πολύ κοινωνικοί θα έχετε συναντήσεις συζητήσεις με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος αλλά και από μακριά. Ενεργήστε μόνοι σας ώστε να έχετε το έλεγχο της κατάστασης τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά  ζητήματα,  αποφύγετε τις υπερβολές. Τα οικονομικά σας θα έχουν μεταβολές και για αυτό να προσέχετε τον  τρόπο που  τα  διαχειρίζεστε. Μην αφήνετε τις αρνητικές  σκέψεις και τα προβλήματα  του παρελθόντος να σας χαλάσουν τη διάθεση. Αποφύγετε  να εμπιστεύεστε ανθρώπους που δεν ξέρετε και μην μπλέκετε σε παρασκήνιο που θα  γυρίσει εναντίον σας αργότερα. Μπορείτε να κάνετε διαλογισμό ή να ασχοληθείτε με την  ψυχολογική σας κατάσταση. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Δείτε online όλα τα Ελληνικά κανάλια πατώντας την εικόνα