Ads 468x60px


------------------------------------------ Ροή δημοσιεύσεων

18/6/20

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ - Όσα θα δείτε σήμερα Πέμπτη 18/6/20




Την Πέμπτη 18/6/20 στη σειρά Άγριες Μέλισσες θα δούμε πως ο Δούκας θα καταφέρει για ακόμα μια φορά να επικρατήσει στην μάχη για την βιομηχανική ζώνη καθώς το δικαστήριο θα αποφασίσει υπέρ της απαλλοτρίωσης και η Ελένη χάνει και το σπίτι και τα χωράφια της.


Ο Μιλτιάδης με τον Νικηφόρο κάνουν αγώνα δρόμου για να σταματήσουν τα σχέδια του Δούκα με τα στοιχεία που έχουνε στα χέρια τους ενώ η Ελένη δέχεται ένα ακόμα πλήγμα όταν οι αγρότες αποφασίζουν να διαλύσουν τον συνεταιρισμό τους.


Παράλληλα η Θεοδοσία συνεχίζει να τραβάει το σκοινί και να μη δίνει το διαζύγιο στον Λάμπρο ενώ η Ανέτ ανακοινώνει στον Δούκα πως θα επιστρέψει στο Παρίσι αρκεί να πείσει τον Μελέτη να έρθει μαζί της και εκεί να του πει την αλήθεια.

Την ίδια στιγμή η Πηνελόπη και ο Μελέτης αποφασίζουν να κλέψουνε χρήματα απ’ τον Δούκα και να το σκάσουνε. Θα τα καταφέρει ο Μελέτης ή θα πιαστεί σαν ποντικός;

Οι φουρτούνες για την Ελένη δεν λένε να σταματήσουνε όταν μια δικαστική ειδοποίηση θα την φέρει μπροστά στον χειρότερο φόβο της ενώ ο Ιορδάνης έρχεται με μια πρόταση στην Δρόσω και στην Ελένη που θα δώσει το τελειωτικό χτύπημα στην σχέση των τριών αδερφών…


Δείτε online όλα τα Ελληνικά κανάλια πατώντας την εικόνα