Ads 468x60px


------------------------------------------ Ροή δημοσιεύσεων

13/6/20

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Δείτε τις πρώτες εικόνες του Νίκου Ψαρρά στην σειρά




Σαν σύζυγος της Βιολέτας έρχεται σε λίγα επεισόδια ο Νίκος Ψαρράς!

Μια νέα είσοδο θα έχουμε… προσεχώς στις «Άγριες Μέλισσες«. Μια είσοδο που, όπως είπε και ο Αλέξανδρος Καλπακίδης στο The 2night Show, θα επηρεάσει σύσσωμο το Διαφάνι.

Ο λόγος για τον σύζυγο της Βιολέτας, τον οποίο και θα υποδυθεί ο ηθοποιός Νίκος Ψαρράς. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μάλιστα, ο σύζυγος της Βιολέτας επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια όταν την παράτησε και εξαφανίστηκε.


Ο Νίκος Ψαρράς αναμένεται, λοιπόν, στα επόμενα επεισόδια του επιτυχημένου σίριαλ του ΑΝΤ1 να «ντυθεί» τον Σταμάτη, ο οποίος φτάνει στο Διαφάνι όχι μόνο για να αναστατώσει ξανά τη ζωή της Βιολέτας αλλά και να διεκδικήσει το καφενείο του χωριό που του ανήκει.
Την Παρασκευή, ο γνωστός ηθοποιός είχε και το πρώτο του γύρισμα όπου και τον… καλωσόρισε η κυρά Ρίζω, δηλαδή η Ελένη Καρακάση μαζί με τη στυλίστρια Σοφία Δριστέλα!

Η Ελένη Καρακάση θέλησε, δε, να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram τις ξεχωριστές στιγμές από το γύρισμα.

Επίσης, η παλιά τηλεοπτική του αγαπημένη και νυν τηλεοπτική σύζυγος, Θεοφανία Παπαθωμά καλωσόρισε με τον δικό της τρόπο στο Instagram τον ηθοποιό!


Δείτε online όλα τα Ελληνικά κανάλια πατώντας την εικόνα