Ads 468x60px


------------------------------------------ Ροή δημοσιεύσεων

11/6/20

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ - Όσα θα δείτε σήμερα Πέμπτη 11/6/20





Την Πέμπτη 11/6/20 στη σειρά Γυναίκα χωρίς όνομα θα δούμε πως ο Μιχάλης θα βρεθεί στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος, ενώ έχει καταφέρει να πάρει το στικάκι που ενοχοποιεί την Μάρθα.

Η Μαρίνα θα φτάσει ανήσυχη στο νοσοκομείο και θα βρει εκεί τη Μάρθα, η οποία προσπαθεί να καταλάβει αν ο Μιχάλης κατάφερε να πάρει το στικάκι από το σπίτι της.


Στο μεταξύ ο Αντρέας προσπαθεί να παγιδέψει τον Χατζή να του πει τα σχέδιά του, αλλά εκείνος δεν πέφτει εύκολα στην παγίδα. Ο Μιχάλης συνέρχεται και δίνει το στικάκι στη Μαρίνα, η οποία δίνει στη Μάρθα να καταλάβει ότι πια την έχουν στο χέρι.

Ο Αστυνόμος θέλει να μάθει τι γύρευε ο Μιχάλης έξω από το σπίτι της Μάρθας που συνέβη το ατύχημα. Η Κάτια και η Μαρίνα ακούνε το ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο η Μάρθα ομολογεί πως αυτή σκότωσε τον Νίκο.


 Ο Αργύρης προσπαθεί να κρατήσει τυπικές σχέσεις με την Εύα, αλλά εκείνη εξακολουθεί να τον απειλεί με την ελευθερία της Κάτιας… Ο Μιχάλης συνειδητοποιεί σοκαρισμένος ότι ο τραυματισμός του είναι πιο σοβαρός απ’ ότι πίστευε…

Δείτε online όλα τα Ελληνικά κανάλια πατώντας την εικόνα