Ads 468x60px


------------------------------------------ Ροή δημοσιεύσεων

3/8/20

Ινστιτούτο Παστέρ: Μια απλή γρίπη είναι ο κορωνοϊός - Δεν πρέπει να φοβόμαστε




Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αυτό ο κορωνοϊός σε σχέση με τη γρίπη, είχε πει ο διευθυντής των Εργαστηρίων Δημόσιας Υγείας του Ινστιτούτου Παστέρ.

Ακόμη ένα έγκριτο ίδρυμα της υγείας, αποδομεί το αφήγημα του θανατηφόρου ιού, όπως μας παρουσιάζουν τα διάφορα συστημικά ΜΜΕ, κατ' εντολή της κυβέρνησης, και άρα, σύμφωνα με αυτό, όλα τα μέτρα εγκλεισμού των πολιτών αλλά και η υποχρεωτική χρήση μάσκας, κρίνονται ως υπερβολές.


Σαφέστατα θα πρέπει να προσέχουμε όλοι και κυρίως οι ευπαθείς ομάδες (ηλικιωμένοι και ασθενείς διαφόρων παθήσεων), ώστε να μην συνωστιζόμαστε σε λεωφορεία και "ουρές", να πλενόμαστε τακτικά, και γενικώς να προσέχουμε την υγιεινή μας, ακόμη και αν δεν υπάρχει κάποια κυβερνητική εντολή ή επικινδυνότητα. Όμως όλο αυτό που ζούμε τους τελευταίους μήνες, με τις υπερβολικές απαγορεύσεις, γεννά εύλογα ερωτήματα. Εύλογο είναι, το μυαλό των πολιτών να σκέφτεται ότι, κάτι άλλο συμβαίνει από αυτό που μας λένε.


Και αυτά που πιστοποιούν το εύλογο των σκέψεων των πολιτών, δεν τα λένε κάποιοι συνομωσιολόγοι, αλλά έγκριτοι επιστήμονες.
 «Δεν πρέπει να φοβόμαστε τον κορωνοϊό περισσότερο από τη γρίπη» δήλωσε ο κ. Ανδρέας Μεντής μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 τον Φεβρουάριο του 2020 ακόμα.

«Αλλά ό,τι και αν γίνει, νομίζω ότι δεν θα πρέπει να έχουμε ιδιαίτερο φόβο, όσο φόβο έχουμε για τη γρίπη, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αυτός ο κορωνοϊός σε σχέση με τη γρίπη», επισήμανε ο διευθυντής του Ινστιτούτου Παστέρ

(Με πληροφορίες από το voria.gr)
Δείτε online όλα τα Ελληνικά κανάλια πατώντας την εικόνα