Ads 468x60px


------------------------------------------ Ροή δημοσιεύσεων

19/9/20

Στα "μαλακά" έπεσε ο κτηνοτρόφος στον Έβρο - Απειλούν να επιστρέψουν στην Τουρκία τα θύματα του



Δεν απεδόθη δικαιοσύνη λένε κύκλοι του δικαστικού ρεπορτάζ, στην υπόθεση του εγκληματία κτηνοτρόφου στον Έβρο, ο οποίος, μόλις είδε να εισέρχεται σε Ελληνικό έδαφος, περνώντας το ποτάμι, ομάδα Τούρκων αιτούντων ασύλου, ενώ έβοσκε τα ζώα του παραπλεύρως, κάλεσε την αστυνομία και είπε σε αυτούς να παραμείνουν στο σημείο, έως ότου έρθει η αστυνομία.

 Όταν αυτοί δε, θυμωμένοι από την απάνθρωπη συμπεριφορά του κτηνοτρόφου, που θέλει να λέγεται Έλληνας, χίμηξαν να τον τιμωρήσουν παραδειγματικά, αυτός με περίσσιο θράσος, αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα να προξενήσει τον τραυματισμό του, αλλά και μώλωπες στους ταλαίπωρους Τούρκους εισερχόμενους.

Ερχόμενη η αστυνομία τελικά στον τόπο του εγκλήματος, αντιλήφθηκε αμέσως τι συνέβη και συνέλαβε τον κτηνοτρόφο για την απάνθρωπη συμπεριφορά του.

Στο δικαστήριο, έγιναν τραγελαφικά πράγματα, με τον κτηνοτρόφο και τον συνήγορο του, να προσπαθούν να ξεγελάσουν την έδρα, λέγοντας πως έγινε παρεξήγηση, και ότι όλο αυτό έγινε επειδή χάθηκαν στην μετάφραση οι εμπλεκόμενοι, ενώ ζήτησε ταπεινά συγγνώμη, που δεν γνωρίζει την τουρκική γλώσσα, κι ας υπάρχουν πολλά σχολεία στην Θράκη, τα οποία την διδάσκουν.

Χαρακτηριστικά, ο κτηνοτρόφος επικαλέστηκε τα εξής:

"Εγώ τους καλωσόρισα και τους είπα ότι έρχεται βοήθεια, ενώ αυτοί κατάλαβαν ότι τους κατέδωσα στην αστυνομία. Όταν τους είδα εξαγριωμένους να ορμούν κατ' απάνω μου, μπήκε ο διάολος μέσα μου και αντιστάθηκα. Έγινε αυθόρμητα και όχι ενσυνείδητα. Δεν θα το ξανά κάνω." 

Και συνέχισε τις δικαιολογίες...:

"Εκείνη την ώρα, ένα γελάδι από το κοπάδι ξεστράτισε και μου απέσπασε την προσοχή. Έτσι, αντί να τηλεφωνήσω σε κάποια ΜΚΟ, τηλεφώνησα κατά λάθος στην αστυνομία."

Μετά από σύσκεψη, το δικαστήριο επείσθη όπως φαίνεται από τις δικαιολογίες του κτηνοτρόφου και τον έριξε στα "μαλακά", καταδικάζοντας τον, μόνο σε 26 μήνες φυλάκιση με αναστολή (Ναι καλά διαβάσατε. Με αναστολή), ενώ λέγεται, ότι η ποινή που θα έπρεπε να του επιβληθεί, είναι απέλαση από την Ελλάδα στην Τουρκία, ώστε η τουρκική δικαιοσύνη να αποδώσει την πρέπουσα ποινή, όπως μόνο αυτή ξέρει.


Η απόφαση αυτή, εξαγρίωσε όλες τις ΜΚΟ, που δήλωσαν ότι τέτοιες πράξεις δεν πρέπει να μένουν ατιμώρητες, και πως δυσχεραίνουν το έργο τους, μιας και οι αγχωμένοι αιτούντες άσυλο, χρειάζονται περισσότερα κονδύλια τα οποία δεν υπάρχουν και κάτι θα πρέπει να γίνει και γι' αυτό το θέμα επιτέλους. 

Οι ταλαίπωροι Τούρκοι εισερχόμενοι, καθ όλη την διαδικασία, ήταν σε κατάσταση σοκ με όλη αυτή την ταλαιπωρία που βίωσαν, και απείλησαν την Ελληνική κυβέρνηση, ότι σκέφτονται να εγκαταλείψουν την Ελλάδα και να επιστρέψουν στην Τουρκία.

Όλη η Ελληνική κοινωνία, απ' ότι φαίνεται και στα κοινωνικά δίκτυα του διαδικτύου, καταδίκασε την πράξη του κτηνοτρόφου, όπως χαρακτηριστικά δείχνει και η παρακάτω φωτογραφία.
Το παρόν κείμενο, είναι προϊόν σάτιρας
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Δείτε online όλα τα Ελληνικά κανάλια πατώντας την εικόνα