Ads 468x60px


------------------------------------------ Ροή δημοσιεύσεων

22/9/20

Το Παγκόσμιο Ιατρικό Συνέδριο κατά των μέτρων του COVID19 έγινε εν μέσω απειλών - Πείραμα υποταγής το συμπέρασμα...- βίντεο



Μεγάλη επιτυχία, με εκατοντάδες χιλιάδες θεάσεις, σε Ελλάδα και εξωτερικό, είχε το Παγκόσμιο Ιατρικό Συνέδριο κατά των μέτρων του COVID19, το οποίο υποστηρίχθηκε τεχνικά από τον ΕΟΕ και αναμεταδόθηκε από 5 κανάλια του εξωτερικού, όπως και από ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Έλληνες και ξένοι επιστήμονες από διάφορες χώρες, αποκαθήλωσαν την επιχειρηματολογία της κυβέρνησης, που περιλαμβάνει μάσκες και καραντίνα.


Στην Ελλάδα βέβαια, τα συστημικά κανάλια και ΜΜΕ γενικότερα, που πήραν 20 εκατ. ευρώ για να προωθούν την ατζέντα της κυβέρνησης, που έχει μάσκες και καραντίνες, έκαναν πως δεν ήξεραν τίποτε γι' αυτό το συνέδριο, και το "έθαψαν"

Ακούστε τι είπε ο διευθύνων σύμβουλος του ΕΟΕ, Πρόδρομος Κοφσανίδης, για τα εμπόδια και τις απειλές που δέχτηκε, για να μην πραγματοποιηθεί η αναμετάδοση του συνεδρίου.


Σημαντική επισήμανση του συνεδρίου θα μπορούσε να πει κανείς, ότι ήταν η τοποθέτηση του Δρ. Μαγκντί από την Γερμανία, ο οποίος ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας "Σας έχω καλά νέα... Ο COVID19 τελείωσε. Από τον Μάρτιο, είναι σε φθίνουσα πορεία".

Ο ψυχίατρος κος Αυγουστάτος, όπως θα ακούσετε και στο ακόλουθο βίντεο, όπου μιλάει για τα συμπεράσματα και τις πληροφορίες που δόθηκαν στο συνέδριο, μίλησε για ένα παιχνίδι υποταγής και εκπαίδευσης (του πληθυσμού) από τις κυβερνήσεις, για να περνούν διάφορους νόμους, και πως, δεν έχουν καμία υγειονομική βάση όλα αυτά τα παρανοϊκά μέτρα.


ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ
Δείτε online όλα τα Ελληνικά κανάλια πατώντας την εικόνα